The Elder Scrolls Online En İyi Görevler Listesi

The Elder Scrolls Online En İyi Görevler Listesi

21. yüzyılın başında, çevrimiçi oyunlar neredeyse hiç yoktu ve var olan oyunlar belirli bir kitleye yönelikti. Bugün, kitlesel çok oyunculu çevrimiçi oyunlar (MMORPG'ler) piyasaya hakim durumda ve genellikle ESO olarak bilinen The Elder Scrolls Online, tartışmasız en çok oynananlardan biri.

ESO'nun diğer oyunlara göre avantajının bir kısmı hikayedir. Nirn krallığı ve Tamriel toprakları, Skyrim'in istikrarlı bir favori olduğu ve Morrowind gibi diğerlerinin nostalji uğruna biraz daha fazla ilgi gördüğü, önceki yılların Bethesda oyunlarında da yer alan bir evrendir.

The Elder Scrolls Online'da etkileyici bir dizi görev var. Dünya uçsuz bucaksız ve hangi ırkla başladığınıza veya hangi DLC içeriğine sahip olduğunuza bağlı olarak, ilk nereye gideceğinize karar veremezsiniz. İşte çoğu oyuncunun ana hikayenin bir parçası olarak veya tek başına bir macera olarak karşılaştığı en iyi görevlerden birkaçı.

 

En İyi Başlangıç Görevleri (Seviye 1 – 20)

Divine Blessings

  • Yer: Vvardenfell, Morrowind
  • Seviye: Üç
  • Amaç: Archenon's Signet'i alın ve Vivec'i geri yüklemek için kullanın.

Elder Scrolls dünyasına, bilgi veya teknik açıdan henüz aşina olmayan oyuncular için, genel olarak bazı önemli tarih ve oynanışa güzel bir giriş niteliğindedir. Divine Blessings aslında Vvardenfell'e giden Ana Hikaye zincirinin bir parçası olan uzun bir zincirin son adımıdır.

Morrowind oyununu oynadıysanız, görevler hafızalarda büyüleyici bir yolculuk olacak. Gerçek dövüş ve maceranın aksine daha fazla araştırma ve politika var, bu da bazı deneyimli oyuncuları uzaklaştırabilir, ancak bu en eski görev zincirlerinden biridir ve kısmen öğreticidir.

 

The Tempest Unleashed

  • Yer: Elsweyr, Khenarthi's Roost
  • Seviye: Beş
  • Amaç: Sivilleri kurtararak, gizli ve ürkütücü ritüelleri durdurarak ve Deniz Yılanları olarak bilinen kötü adamları öldürerek Maormerların Cat's Eye Quay'e saldırısına direnmeye yardımcı olun.

Erken bir görev olmasına rağmen The Tempest Unleashed her şeye sahip. Çoğu ESO görevinde kaçınılmaz olan olağan siyasi açıya sahipsiniz ve ayrıca sihir, macera, bir tür mini zindan ve yapılacak ve deneyimlenecek pek çok kahramanca olay var.

Bu, oyuncuyu Aldmeri Dominion hikaye zincirinin bir parçası boyunca yönlendiren bir görev zincirinin parçasıdır ve öncesinde, doğası gereği çoğunlukla diplomatik olan bir görev gelir. Tamamlandığında, aşağıdaki Auridon görevi aslında hikayenin tamamlanmasıdır ve oyuncuyu tamamen yeni bir yere götürür.

 

Lineage of Tooth and Claw

  • Yer: Glenumbra, High Rock
  • Seviye: 9-20
  • Amaç: Ritüelde kullanmak için bir kurt adam yakalayın.

Canlı bir kurt adam yakalamanın temel konsepti şimdiden oldukça heyecan verici. İlim ve hikaye aynı zamanda bazı eski aile sırları hakkında ve elbette Elder Scrolls serisinin ruhuna uygun olarak, lanetli kan içeren sefil bir okült ritüel hakkında zorlayıcı bir dramadır.

Oyuncu ayrıca bu görevi tamamladıktan sonra, bir avuç dolusu jeton içeren bir ödülle birlikte Werewolf Slayer (Kurtadam Avcısı) unvanını alır. Görev, kurt adam Faolchu efsanesini sürdüren bir zincirin parçası, böylece High Rock'ın karanlık, Kelt mitolojisinden ilham alan ormanlarını keşfetmeye devam edebilirsiniz.

 

En İyi Orta Seviye Görevler (Seviye 20 – 40)

Vaerminas Gambit

  • Yer: High Rock, Stormhaven
  • Seviye: 21
  • Amaç: Daedric prensi Vaermina'yı yen ve Kral Emeric'i özgür bırak.

Bir görev, kişisel olarak bir Deadric prensi ile yüzleşmeyi içeriyorsa, bilesiniz ki işler karışacak. Bu görev zinciri boyunca oyuncu, Daedric prenslerinin en kötü niyetlilerinden biri olan Vaermina ile yüzleşmeli ve onu yenmelisiniz.

Önceki görevde, Night Terror olarak bilinen bir varlığın, onun eşinin Kral Emeric'in zihnini ele geçirdiğini keşfettiniz ki bu, Queen of Nightmares (Kabuslar Kraliçesi) olarak bilinen Daedric bir prensin yapacağı bir şeydir. Eşini alt et, hain planına son ver ve bir kahraman ol.

Lore efsanesi ve tarihle ilgileniyorsanız, bu görev sizi High King’s War Axe ile ödüllendirmenin yanı sıra bölgenin benzersiz hikayesinin bir parçasına da götürür.

 

The Summer Site

  • Yer: Malabar Tor, Valenwood
  • Seviye: 33
  • Amaç: Falinesti Summer Site’ı araştırın.

Sabit bir yeri olmayan bir yerleşim konsepti zaten gizemli ve tuhaftır ve bu, oyuncuyu Yürüyen Şehir'in sırlarını keşfetmeye yönlendiren görev serisinin bir parçasıdır. Görünüşe göre, ormanlık şehir geçmişte Tamriel'de düzenli olarak görünecek, yemyeşil ormandan yükselip kaybolacaktı.

Yüzyıllar boyunca ortadan kaybolduktan sonra, uzun süredir yokluğuna veya aniden yeniden ortaya çıkışına dair hiçbir ipucu olmadan aniden tekrar ortaya çıktı. Şehir tabii ki kendi sakinlerini de beraberinde götürüyor ama bazılarını da geride bırakıyor. Bu görev zincirinde çok fazla savaş yok, bu yüzden ne kadar sevdiğiniz bir zevk meselesi, ancak Walking City'nin araştırılması, keşfi ve draması onu çarpıcı bir görev haline getiriyor.

 

Unearthed

  • Yer: Rift, Skyrim
  • Seviye: 38
  • Amaç: Bir mezarı keşfedin ve araştırın, kalıntıları bulun ve onu uyarabilmeniz için Vigrod'u bulun

Bu sadece nemli ve tehlikeli bir mezarda klasik bir keşif ve getirme görevi değil, aynı zamanda bir arkeolog olacak ve bulmanız gereken kalıntılar aracılığıyla antik bir sitenin gizemlerini keşfedeceksiniz. Ayrıca bir madenci ve Reachmen olarak bilinen sinir bozucu bir grup isyancıyı içeren modern politik açı da var ve Skyrim oynadıysanız, o zaman daha önce bununla uğraşmak zorunda kalacağınızı bilirsiniz.

Bu arayışın bu kadar harika olmasının bir başka nedeni de bizi, Bethesda'nın son yıllardaki en iyi oyununun geçtiği yer olan Nordlar diyarına geri götürmesi.

 

En İyi Gelişmiş Görevler (Seviye 40 ve Üzeri)

The Rise of Sage Svari

  • Yer: Rift, Skyrim
  • Seviye: 40
  • Amaç: Skald Svari'ye, bir sonraki Bilge olma yolunda Fallowstone Shrines’a dua ederek Geçit boyunca seyahat ederken eşlik edin.

Gerçekten iyi bir eşlikçi arayışı bulduğunuzda, unutulmaz bir deneyim yaşarsınız. Oldukça hafif bir koruma tipi dövüş dışında çok fazla savaş yok, ancak bu görev, hedeften çok yolculukla ilgili.

Svari aslında sevimli bir karakter ve birlikte seyahat ettiğiniz iki kişi olarak onu daha iyi tanırsınız. Bu aynı zamanda Skyrim'in kültürel olarak daha ünlü bölgelerinden birini keşfetmenin güzel bir yoludur. Rift, modern Skyrim'in modern Dokuz Kale'sinden ve daha da eski zamanlardan kalma antik Dört Kale'den biridir.

 

The Harvest Heart

  • Yer: Coldharbour, the Plane of Oblivion
  • Seviye: 49
  • Amaç: Harvest Heart Vampires'in inlerini bulun ve işaretleyin.

Vampirlerin olduğu her şey çok eğlenceli olacak. Bu, Molag Bal'ın bükülmüş Oblivion uçağı Coldharbour'da geçiyor ve bu arayışı daha da ürpertici hale getiriyor.

Vampirleri kendi sığınaklarında yendikten ve seçtiğiniz yola bağlı olarak Vanus Galerion'a veya Kızıl Virgar'a döndükten sonra, vampirleri sonsuza dek kovmak için bir ritüel yapılır ve görev tamamlanır. Bu görev kahramanca ve korku, dövüş, entrika ve okült estetiğin mükemmel bir eşit karışımını içeriyor. Aynı zamanda Coldharbour'da ünlü büyücü Vanus Galerion'u içeren birçok görevden biridir.

 

Vanus Unleashed

  • Yer: Coldharbour, the Plane of Oblivion
  • Seviye: 47
  • Amaç: Black Forge’a girin ve Vanus Galerion'u bulun.

Sihir kullanıcıları olan veya Mages Guild'in tarihiyle ilgilenen oyuncular, sizi Vanus Galerion'dan başkasına bağlamadığı için bunu diğerlerinden daha çok takdir edeceklerdir. Bu karakter, Tamriel'in bilgisinde Büyücüler Loncası'nın kurucusu ve Nirn'deki en güçlü sihir ustalarından biri olarak bilinir.

Bu arayışta Vanus, Black Forge’ın içindeki Büyük Zinciri kapatarak bir kahraman olabileceğini düşünüyor, ancak tüm ihtişamı onun almasına izin vermeyeceksiniz. Neyse ki, size nereye gittiğini ve onu takip etmek isterseniz gizlice girebileceğiniz küçük, belirsiz bir yan kapı olduğunu gösteren bir kayıt bırakıyor.