The Outer Worlds: Spacer’s Choice Sürümü Epic Games Store’da 4 Nisan’dan itibaren ücretsiz olacak

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Sürümü Epic Games Store’da 4 Nisan’dan itibaren ücretsiz olacak

Ünlü sızıntı kaynağı Billbul-kun, Epic Games Store kullanıcıları için 4-11 Nisan tarihlerinde ücretsiz olacak oyunun önceden duyurdu: The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition olacağına göre.

Bildiğiniz gibi, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen bu rol yapma oyununun tam sürümü, dijital platform Epic Games’in hediye seçenekleri arasında zaten bulunuyordu, daha doğrusu, geçen yılın 25 Aralık’ında.

Bu durumda, sızıntı doğrulanırsa, oyunu bir hafta boyunca ücretsiz olarak almak mümkün olacak, bir günden değil, bu yüzden kütüphanesine eklemeyi kaçıran tüm kullanıcılar nihayet bunu yapabilecekler.

The Outer Worlds Spacer’s Choice Edition paketine yalnızca ana oyun değil, aynı zamanda “Murder on Eridanos” ve “Peril on Gorgon” genişlemeleri de dahildir, Obsidian tarafından oyunu iyileştirmek için yapılan tüm güncellemeler de bulunmaktadır.

Ancak, 4-11 Nisan tarihleri arasında Epic Games Store’da gerçekten ücretsiz bir oyun olacağını doğrulamak için, resmi duyuruyu bugün daha sonra beklememiz gerekecek.