Total War: Three Kingdoms’ın Eight Princes DLC’si Yeni Kampanya ve Liderler Ekliyor

Total War: Three Kingdoms’ın Eight Princes DLC’si Yeni Kampanya ve Liderler Ekliyor

Total War: Three Kingdoms – Eight Princes

Total War: Three Kingdoms - Eight Princes

Eight Princes olarak adlandırılan bağımsız kampanya, heyecanlandıracak bir dizi yeni içerik getirecek gibi görünüyor. Neyse ki çok fazla beklemek zorunda kalmayacaksınız.

Bugün bir basın bülteninde ve Total War: Three Kingdoms web sitesinde bazı ayrıntılarla ilan edilen Eight Princes Chapter Pack, Jin hanedanlığında, Three Kingdoms‘ın ana hikayesinden yüzyıl sonra kurgulandı. Adından da anlaşılacağı gibi DLC, Jin İmparatorluğu’nu tehdit eden bir iç savaşta mücadele eden sekiz yeni oynanabilir prens’i tanıttı.

Her prens, kendi seçeceğinize bağlı olarak mücadele etmek için farklı bir yaklaşım ve lezzet katan, kendine özgü bir kampanya mekaniği grubuna sahiptir. Bunların ayrıntılı bir incelemesini Eight Princes Steam ön sipariş sayfasında inceleyebilirsiniz. Ama dikkat çeken noktalar arasında aldatma ve casusluktan sorumlu olan uzmanlık alanlarına sahip bir Subterfuge benzersiz hizip kaynağı olan “Usurper Prince” Sima Lun bulunmaktadır.

Madalyonun diğer tarafında, kaynağı Fury olan “Tempestuous General” Sima Wei var. Açıklamasından beklenildiği gibi, “agresif genişlemenin” büyük bir hayranı. Her prens Total War: Three Kingdoms’ın beş temel karakter sınıfına uyar.

Total War: Three Kingdoms – Eight Princes Fragman

Ek olarak, pakette aynı zamanda katafraktlar, monte edilmiş okçular ve imparatorluk muhafızları gibi yeni elit birimler ve hizipinizi şekillendirmenize yardımcı olacak dört yeni gruplaşma bulunuyor: Might, Wealth, Mind ve Spirit. DLC’nin ne sunacağı hakkında bir fikir edinmeye istekliyseniz, yukarıdaki Eight Princes fragmanı izleyebilirsiniz.

Eight Princes Chapter Pack 8 Ağustos’ta çıkacak. İsterseniz Steam’de önceden satın alabilirsiniz. Çıkış tarihinden önce sipariş verirseniz % 10 indirimden yararlanırsınız. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Total War: Three Kingdoms – Eight Princes