Türk Yapımı Mount and Blade: Warband’ın PlayStation 4 İçin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Türk Yapımı Mount and Blade: Warband’ın PlayStation 4 İçin Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Türkiye’den çıkan en başarılı oyunlardan bir tanesi olan Mount and Blade, ilk oyunuyla PC platformunda büyük beğeni toplarken oyunun yapımcısı TaleWorlds, Mount and Blade 2: Bannerlord oyunun da yakında geleceği müjdesini vermişti.

Oyunseverler Mount and Blade 2: Bannerlord’u heyecanla beklerken, ilk Mount and Blade oyunundan da sevindiren haber geldi. Oyunun yeni nesil konsollara çıkacağının açıklamasından sonra Mount and Blade: Warband oyununun PlayStation 4 platformuna çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.

Kasım ayında geliyor

TaleWorlds tarafından yapılan açıklamalara göre Mount and Blade: Warband oyunu, Kasım ayı içerisinde PlayStation 4’teki oyuncularla buluşacak. Fiyatı 59TL olarak belirlenen oyunun dağıtımını ise Sony Eurasia üstlenecek. Ayrıca Sony yetkilileri, ilk oyun başarılı olduğu takdirde ikinci Mount and Blade oyunun da dağıtımını üstlenmek istediklerini belirtiyor.

PS4’teki ilk Türk yapımı oyun

Mount and Blade: Warband, PlayStation 4’e çıkışıyla birlikte aynı zamanda PS4 için çıkış yapan ilk Türk yapımı video oyunu olacak. PC platformunda oldukça ses getiren Mount and Blade serisi, umarız yeni nesil konsollarla birlikte çok daha büyük başarılara imza atar ve Türk yapımı bir oyun dünyada çok daha yaygın bir şekilde oynanır.