Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage oyunundan çıkarılan içerikleri açıkladı, içinde maymun eşlikçi de bulunuyor.

Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage oyunundan çıkarılan içerikleri açıkladı, içinde maymun eşlikçi de bulunuyor.

Assassin’s Creed Mirage fransız hayranları tarafından daha basit bir yaklaşım sunması nedeniyle olumlu bir şekilde karşılandı. Oyunun aslında başlangıçta bir DLC olduğunu fanda detaylı bir şekilde açıklayarak, Ubisoft Mirage ile ilgili bazı ek ilginç detayları yeni blog gönderisinde paylaştı.

Mirage’in yaratıcı yönetmeni Stefan Buddon’a geliştirme sürecinde kesmek zorunda kaldığı belirli özellikler sorulduğunda, şunları söyledi:

Özellikleri kesmeyi hiç sevmedik. Ama bazen bunun için geçerli bir neden olabilir. Maymun eşlikçi – iyi bir örnek: bu öge çok ama çok erken, kağıt üzerinde bir kavram olarak kesildi, ama onu birçok nedenden dolayı kestik. İlk olarak, bu çok pahalı. Çok fazla animasyon; maymun mokap yapmamız gerekecekti ve bunun için gereken kaynaklar Bordeaux’da yapabileceğimizin çok ötesindeydi.”

Sadece maymun eşlikçi değil, kesinlikle genel oyun sürecine biraz ilgi katıştırabilecek diğer şeyler, kum fırtınası ve köpekli düşman gibi Mirage’den geliştirme sürecinin sonunda kesildi. Köpeklerle ilgili olarak Stefan, ekip olarak Basim’in köpeği zararsız bir şekilde nasıl alt edebileceğini bulamadıklarını ve tüm ekibin “hayvanseverler” olduğunu belirttiği için bu özellikten kolayca vazgeçildi.