Ubisoft Forward'da Görmek İstediğimiz 5 Oyun

Ubisoft Forward'da Görmek İstediğimiz 5 Oyun

E3 2020, COVID-19 nedeniyle uzun zaman önce iptal edildi, ancak bu hemen hemen her büyük oyun şirketinin oyunlarını ve ürünlerini göstermek için kendi özel konferanslarını düzenlemesini durdurmadı. Normalde E3 için ayrılan dönem yaza doğru genişledi. Aralarında en dikkat çeken etkinlik Ubisoft Forward oldu.

Peki, herkesin sevdiği Assassin’s Creed’in Fransız geliştirici stüdyo gelecek için neler planlıyor? İşte Ubisoft'un büyük, süslü sunumu sırasında görmek istediğimiz oyunlar:

Assassin's Creed Valhalla

En son Assassin's Creed hakkında birkaç haber aldık. Bu oyunun Assassin's Creed Origins ve Assassin's Creed Odyssey'i de içeren üçlemenin sonuncusu olduğunu ve Vikingleri içereceğini biliyoruz. Ve eğer Vikingler varsa, sakallar ve çok sayıda şiddetli cinayet olur.

Assassin's Creed Valhalla'dan önceden oluşturulmuş bazı kesitler ve resimler elimizde mevcut. Oyunu canlı görmek ve serideki en yeni suikastçı Eivor'u tanımak istiyoruz. Bu sonbaharda ortaya çıkacağı düşünülürse, Ubisoft'un bu İskandinav suikast macerasına oldukça yoğun bir şekilde odaklanacağından şüphe duymuyoruz. Bizi hayal kırıklığına uğratma Ubisoft.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion, Mart 2020'de çıkması beklenen, ancak ertelenen birkaç önemli oyundan biriydi. Şu anda, açık dünya hack ve shooting türünde, seri halinde çıkan son oyunun hem mevcut hem de yeni nesil konsollara ne zaman ulaşacağını tam olarak bilmiyoruz.

Ubisoft Forward’da bununla ilgili bir fragman veya kesit yayınlanmasını bekliyoruz. Bir çıkış tarihi veya biraz daha fazla oyun görüntüsü istiyoruz. Bu sayede eski İngiltere'de ne tür bir kargaşaya neden olabileceğimizi görebiliriz.

Beyond Good And Evil 2

Oyun 2017'de açıklandığında, nasıl bir şey olacağı konusunda kafamız karışmıştı. 2020 yılındayız ve hala nasıl bir oyun olduğunu bilmiyoruz. Devam oyunu mu, orijin oyunu mu, yeniden yapım mı, multiplayer spinoff mu tam olarak kestiremiyoruz.

Good Or Evil 2'nin ardında ne olursa olsun, bazı cevapların nihayet ortaya çıkacağını umuyoruz. Ekibin uzun zamandır beklenen devam oyunu için şaşırtıcı derecede iddialı planları var gibi görünüyor. Nasıl bir oyun olacağına dair en ufak bir ipucu bile almak güzel olurdu.

Mario + Rabbids 2

Rabbids bir XCOM taktik strateji oyunu ile Mario evreninde geçen bir crossover olabilir. İlk oyun oldukça detaylı çalışılmıştı. Franchise ve türlerin tuhaf karışımı Nintendo ve Ubisoft arasında son derece eğlenceli bir iş birliği oluşturmayı başardı. Bu oyunun da Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın devamı olduğunu düşünüyoruz.

Geçmişte Mario ile ilgili bir oyun yapılacağı ile ilgili söylentiler yapılmıştı. Eğer öyleyse, Ubisoft Forward kesinlikle böyle bir duyuruyu yapmak için iyi bir yer olur.

Skull And Bones

Skull and Bones hakkında bir süredir fazla bir şey duymadık. Şu anda geliştirme aşamasında bir TV uyarlaması olsa da, oyunla ilgili haberler az sayıda.

Umarız Skull And Bones'un arkasındaki ekip, gelişim sürecini durdurmaya neden olan problemleri çözmüştür. Bu macera hakkında daha fazla haber duymak istiyoruz. Çünkü Sea Of Thieves yeterince keyifli olsa da, bu dünyada her zaman daha fazla korsan oyununa yer var.

Peki Ya Sam Fisher?

Burada listelediğimiz beş oyunun Ubisoft Forward'da önemli tartışma konusu olacağını umuyoruz. Ayrıca dikkate almadığımız yeni bir Rayman veya Far Cry oyunu veya Tom Clancy's gibi duyurular yapılma olasılığı da var. Belki Sam Fisher’lı bir Splinter Cell oyunundan bile bahsedilebilir. Tabii ki bu kişisel düşüncemiz.

Ubisoft Forward 12 Temmuz Pazar günü yayınlanacağı için bu üretken geliştirici firmanın neler üzerinde çalıştığını yakında öğreneceğiz.