Wargroove Güncellemesi İşleri Daha Hızlı ve Kolay Hale Getiriyor

Wargroove Güncellemesi İşleri Daha Hızlı ve Kolay Hale Getiriyor

Wargroove Güncellemesi

Wargroove Güncellemesi

Bir güncelleme bugün neşeyle Wargroove oyununa geldi. Cherrystone krallığını kurtarmak kolay değil, ancak zorluk önayarları ve yeni, esnek bir kontrol noktası sistemi seçerseniz yolculuğu biraz daha az tehlikeli yapabilirsiniz.

Varsayılan zorluk, insanlara problemler vermek ve size küçük bir miktar daha fazla hasar veya gelir sağlamak için kaydırıcıları değiştirmek, oyunu ‘kolay moda’ geçirir ve sizi hemen görev başına maksimum bir yıldızla sınırlandırır. Biraz zor. Neyse ki güncelleme, bir dizi hazır ayar tanıtır ve cezaları azaltır.

Wargroove’un varsayılan zorluğu Hard’dır ve S derecelerine ulaşmanın tek yoludur; Medium biraz daha kolay ve üç yıldızlı rütbe almanızı sağlar; Easy ikiye indirir; ve Story, hepsinden kolay olanıdır ve sizi bir yıldızla sınırlar.

Kontrol noktası sistemi aslında size tek bir savaş tasarrufu sağlar. Batırdığınız zaman tekrar başlamak zorunda kalmak yerine, herhangi bir yerde kontrol noktası ayarlayabilirsiniz. Her savaşta sadece bir tane alırsınız, ancak üzerine yazılabilir.

Çok oyunculu bir CPU oyuncu seçeneği, müttefikler arasında paylaşılan vizyon, daha iyi birim bilgileri ve net bir şekilde gösterilen S-rank gereksinimleri de dahil olmak üzere başka birçok değişiklik de var. Oyunun oldukça yavaş olabilen temposu da biraz arttı. Hareket hızı seçeneği, savaşları hızlı bir şekilde yapmanızı sağlar ve animasyonları atlama daha hızlı olur.

Wargroove oyununu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için Wargroove Sistem Gereksinimleri konumuza göz atın.