Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Güncelleme ile Tüm Mevcut Sezonları Aldı. Yeni Hierophant Sınıfı Duyuruldu.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Güncelleme ile Tüm Mevcut Sezonları Aldı. Yeni Hierophant Sınıfı Duyuruldu.

NeocoreGames bugün Warhammer 40,000: Inquisitor — Martyr için PC (Steam) üzerinde artık mevsimsel yolculuğunun mevcut olduğunu duyurdu. Mevsimsel yolculuk, önceki yıllarda yapılan tüm çalışmaların ve oyun yapımcılarının eklediği tüm ücretsiz güncellemelerin bir sonucudur. Bu yeni özellik, daha önce yayınlanan yedi sezonu da aynı anda herkese erişilebilir hale getirir. Artık karakter oluşturma ekranında ilk sezon olan “Inferno” mevsimine adanmış olanından en son olanına kadar istediğiniz sezonu seçebilir ve bu belirli sezon için mevsimsel bir karakter oluşturabilirsiniz.

Mevsimsel yolculuk, henüz PC için yayınlanmamış olan özel 6 ve 7. sezonları da içerecek şekilde yakında konsollara da çıkacak.

Ayrıca geliştiriciler, bu yılın ilerleyen zamanlarında yeni bir DLC sınıfının mevcut olacağını duyurdular, bu sınıf Hierophant sınıfıdır. İmparatorluk İnancı Hierophant sınıf oyuncuları, birkaç yardımcıyı çağırarak birlik oluşturma yeteneğine sahip olacak. Takımınızı gerçek bir lider gibi yönetmek, İmparator’un isteğini yerine getirmek için inancınızı ve otoritenizi kullanmak, Kaliyari sektöründeki tüm hainlere İmparatorluk gerçeğini öğretmek için yardımcılarınıza ilham vermek ve onları yönetsel. Daha detaylı bilgi, yayın tarihinden kısa süre önce ortaya çıkacak.