World of Warcraft’ın 28 Mart’ta gelecek olan büyük 7.2 güncellemesine, yeni bir tanıtım videosu geldi.

World of Warcraft’ın 28 Mart’ta gelecek olan büyük 7.2 güncellemesine, yeni bir tanıtım videosu geldi.

Blizzcon 2016’da ortaya çıktıktan yaklaşık yarım yıl sonra, World of Warcraft’ın 7.2 güncellemesi, yani The Tomb of Sargeras nihayet 28 Mart Salı günü gelecek. Blizzard’ın bugüne kadarki en büyük güncelleme olarak tanımladığı güncellemede olan tüm heyecan verici eklemeler düşünüldüğünde uzun bir bekleyiş olduğunu söyleyebiliriz ve bir kaç gün sonra hasret bitecek.

Tomb of Sargeras’da nihayet Alliance and Horde’un Broken Shore’da  Legion’un açılış sırasındaki felaket yenilgilerine misilleme yaptıklarını göreceğiz. Şimdi, efsanevi “Yaratılış Sütunları” toplandığına göre, her iki grup da Sargeras’ın mezarlığına saldırı düzenleyerek Legion’u Azeroth’tan bir kez ve herkes için geri alabilir. Yani, muhtemelen er ya da geç dönecekler ama yine de güzel bir düşünceydi.

Güncelleme 7.2 muazzam olmaya hazırlanıyor ve bu güncellemeyi kapsayacak çok yeni özellik ve değişiklikler var. Bu yeniliklerin en büyük ve en heyecan verici özelliği, oyuncuların kaynaklar toplayabileceği ve çeşitli meraklı binalar inşa ederek Burning Legion’a karşı bir dayanak oluşturabildiği yeni Broken Shore bölgesini içeriyor. Ayrıca yeni bir zindan var, Ebedi Gece Katedrali, güçlü araçlar da hesaba katılacak olursa, efsanevi zindan zorluğunu arttırarak maceracılara meydan okuyacak.

Tabii ki, çok daha küçük özellikler de var. Oyuncular uçan bineklerin kilidini açabilir ve sonunda Broken Adaları üzerindeki gökyüzünde uçabilirsiniz. Yeni antik silah görünümleri, genişletilmiş bir ilerleme sistemine ve yeni efsanevi öğelere eşlik edecek. Ardından, çok ihtiyaç duyulan sınıf ayarı ve savaş alanlarına biraz karışıklık yaratabilecek bir Hearthstone-esque PVP Brawl modu da var.

Blizzard ufukta olan daha büyük şeyleri söz konusu ediyor. Sinematik trailer sırasında, 7.3 yamanın önemli bir ayarı olan Eredar ana dünyasında Argus’a oldukça iyi bir bakış getirdik.