World War Z Güncellemesi Horde Modu ve Yeni Bir Zombi Ekliyor

World War Z Güncellemesi Horde Modu ve Yeni Bir Zombi Ekliyor

World War Z Güncellemesi

World War Z Güncellemesi

Sabre Interactive, Nisan ayında piyasaya sürülen üçüncü şahıs nişancı oyunu olan World War Z için başlatılan bir DLC programı açıkladı. Mayıs ayından başlayarak, oyuncular Tokyo’da belirlenen ve ölümcül virüsleri yayan ve uygun şekilde yok edilmediği takdirde dirilebilecek zombilerle tamamlanan yeni bir göreve erişebilecekler. Ödül ve bonus kozmetikleriyle birlikte altı kafatası zorluğundan oluşan yeni bir ayar Haziran ayında oyunculara geliyor.

Temmuz ayına kadar, oyuncular haftalık yeni bir challenge, yeni kozmetik ürünleri ve diğer eşyalarla başa çıkabilecek kadar yetenekli olmalıdır. Ancak diğer güncellemeler de çalışmalar arasında. Sabre Interactive, dalga tabanlı bir hayatta kalma modu, özel lobilere katılma yeteneği ve PvPvZ (Player vs. Player vs. Zombie) modunda sınıfları değiştirme seçeneği gibi özellikler üzerinde çalışıyor.

Max Brooks’un klasik 2006 zombi romanının video oyunu uyarlaması, 16 Nisan’daki lansmanından bu yana büyük bir hit oldu. Yalnızca ilk satış haftasında PC, PS4 ve Xbox One platformlarında toplam bir milyon World War Z kopyası satıldı. Oyun perakende satış listelerinde en üst sıralarda yer alarak FIFA 19 ve Tom Clancy’s The Division 2 oyununu geride bıraktı.

World War Z | Dünyalar Savaşı Z İnceleme – Game Play