Xbox One Game Pass Cadılar Bayramı için Korku Oyunları Ekledi

Xbox One Game Pass Cadılar Bayramı için Korku Oyunları Ekledi

Korku Oyunları

Korku Oyunları

Xbox One Game Pass bu ay Cadılar Bayramı onuruna kütüphaneye bazı ekstra korku oyunları ekleyerek birkaç ekstra püf noktalarını güncelledi ve düzenledi. Bunların hepsi Game Pass’ın bir parçası olarak 20’den fazla ürkütücü ve korkutucu oyun içeren “2Spooky for Halloween” promosyonunun bir parçası. Yeni eklemeler ise şnular; Dead Island: Riptide DE, Outlast, Hello Neighbour ve Observer.

Dead Island: Riptide sizi kıyamet sonrası hayatta kalmak için zombiler ile savaşmak için Banoi Archipelago’ya götürür. Definitive Edition yeniden üretilmiş erişime sahiptir ve üretilen tüm bonus içeriğe erişim sağlar. Outlast‘a gelince, bazı şüpheli girişimler ile bir şirket tarafından yeniden açılan tüyler ürpertici bir sığınağın kalbine götüren birinci şahıs hayatta kalma korku oyunudur. Hello Neighbor, komşunuzun karanlık sırlarını araştırdığınız bir sandbox gizli korku oyunudur. Son olarak, Observer şüphelilerinizin korkularını ortaya çıkararak suçları araştırmanızı sağlayan bir cyberpunk oyunudur.

Ayrıca Game Pass’deki Halloween Collection; Graveyard Keeper, State of Decay 2, Dead Rising 4, Resident Evil ve Resident Evil 0 ve daha fazlasını içerir. Bunların hepsi sizin için çok korkutucu ise, biraz daha nazik olan, sevimli Cadılar Bayramı Oyunu Costume Quest 2 de mevcuttur.