Xbox One X için Bu Hafta İki Yeni Oyun Geliyor

Xbox One X için Bu Hafta İki Yeni Oyun Geliyor

Xbox One X Oyunları

Xbox One X Oyunları

Xbox One X‘in ilk satın alan oyuncusuysanız, daha güçlü konsol için hangi oyunları elde etmeniz gerektiğini yakından takip etmeniz gerekir. Bu hafta iyi haberler geliyor, iki oyun daha Xbox One X için çıkıyor: Killing Floor 2 ve Pro Evolution Soccer 2018

İki oyun da alınabilecek birbirinden çok farklı oyunlar. Sonuçta, kelimenin tam anlamıyla KF2‘de zombi kanlarıyla kaplanacaksınız, PES 2018‘de ise açıkçası futbola doyacaksınız. Her durumda Xbox One X’in geliştirilmiş oyun kütüphanesi için iyi bir haber. 

Killing Floor 2 oldukça önemli bir grafik ve performans güncellemesi alıyor. Ancak yerel 4K için heyecanlanmayın. Geliştirici Tripwire oyunun çözünürlüğünü 1800p’ye kadar artırıyor ve 4K’ya yükseltiliyor. Buna ek olarak, oyuncular yüksek çözünürlüklü dokular ve diğer görsel iyileştirmeler bekleyebilir. 

Konami, PES 2018’e gelen geliştirmeleri ayrıntılı olarak açıklamadı, ancak çözünürlük konusunda bir sıçrama ve bazı geliştirilmiş dokular göreceğimiz kesin gibi. Ancak oyun, tüm platformlarda saniyede 60 karelik bir hızla çalışıyor, dolayısıyla anlamlı bir performans artışı sağlanması olasılığı düşük.

Kaynak: 1