Yeni 2 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Yeni 2 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk kütüphanesi genişlemeye devam ediyor. Microsoft’un Major Nelson’ı, şu anki nesil konsolda bir başka Xbox 360 oyun çiftinin oynanabileceğini duyurdu: The King of Fighters XIII ve Orcs Must Die.

Bu haftaki geriye dönük uyumluluk oyunlarının her ikisi de ilk kez 2011’de piyasaya sürüldü. The King of Fighters XIII, SNK’nın uzun süredir devam eden dövüş oyunu serisindeki en son oyunlarından biri; yayınlandığı zaman, seri için bir form dönüşü olarak kabul edildi. Hayal kırınklığı yaşatan önceki oyun The King of Fighters XII’yi oluşturan unsurların çoğuna hitap eder.

Orcs Must Die, gelen ork ordusuna karşı savunmak için oyuncuların kalelerini sivri ve diğer tuzaklarla güçlendirmesi gereken bir savaş büyücüsü rolünü üstlendikleri komik bir kule savunma/aksiyon oyunudur. Oyun çok oyunculu seçeneklerden yoksundur, ama eğlencelidir.

Her iki oyunun da fiziksel bir kopyası varsa, indirme işlemini ve oynatmaya başlamak için diski Xbox One‘ınıza yerleştirebilirsiniz. Daha önce herhangi bir oyunu dijital olarak satın aldıysanız, otomatik olarak Oyunlarım ve Uygulamalarım menüsünün İndirmeye Hazır bölümünde görünecektir.

Microsoft, ilk tanıtılmasından bu yana, haftalık olarak yeni geriye dönük uyumluluk oyunlarını düzenli olarak piyasaya sürüyor. Önceki grup Lego Batman 2 and Port Royale 3‘ü içeriyordu.