Yeni Android Telefonunuz için En İyi 10 Uygulama

Yeni Android Telefonunuz için En İyi 10 Uygulama

En İyi Android Uygulamalar

En İyi Android Uygulamalar

Yıl sonu indirimleri ile yeni bir Android telefon alıp paketini açtınız, giriş yaptınız, şifrenizi yazdınız, tüm büyük sosyal uygulamaları indirdiniz ve senkronize edilmesi gereken tüm şeyleri senkronize ettiniz. Artık telefonunuzu her şeyle doldurma zamanı; okumak, işleri yapmak ve eğlenmek için uygulamalar. Muhtemelen kendi fikirleriniz vardır ama bizim de önerilerimiz var. İşte kesinlikle yüklemeye değer 10 en iyi Android uygulaması.

1. Pocket Casts

1. Pocket Casts

Android nihayetinde kendi podcast uygulamasına sahip olsa da, çok iyi bir üçüncü parti seçeneğine göz atmak isteyebilirsiniz; bu yıl itibariyle NPR’ye ve diğer üç kamu radyo üreticisine ait olan Pocket Casts. Ve sadece geçen aydan beri talep edilen bazı özelliklerin sunulduğu büyük bir yeniden tasarımla geldiğinden beri daha da iyi bir hal aldı.

Pocket Casts İndir

2. Dark Sky

2. Dark Sky

Yağmuru öngörmek söz konusu olduğunda Dark Sky‘ı yenecek bir başkası yoktur. Başka bir hava durumu uygulamasına kısmi olsa bile (veya Pixel 3 gibi ana ekranınıza yerleştirilmiş bir hava durumu widget’ına sahipseniz), Dark Sky’ın yağmurun ne zaman başlayacağına ve durduracağına dair tahminlerini almak için yılda 2,99 dolar ödemeye değer.

Dark Sky İndir

3. 1Password/LastPass

3. 1Password/LastPass

Şifre yöneticilerini ayarlamak ve alışmak biraz güç olabilir. Ancak bir kez kullandığınızda, geri dönmek istemeyeceksiniz. Her web sitesi için güvenli ve benzersiz bir şifreniz olduğundan emin olmanın basit bir yoludur. Ve bugünlerde, o şifreyi giriş yaptığınız herhangi bir uygulamaya yönlendirmek için parmak iziniz yeterlidir. Aylık ücretine değecek 1Password kullanabilirsiniz. Ama ücretsiz bir seçenek istiyorsanız, LastPass mükemmel bir seçimdir.

1Password İndir
LastPass İndir

4. VSCO

4. VSCO

VSCO‘nun arkasındaki tasarımcılar, uygulamalarının arabirimini düzenli olarak şaşırtıcı şekillerde değiştirmeyi seviyor, ama yine de ondan kopamıyoruz. Uygulamanın en iyi mutlak fotoğraf filtreleri var, bunlara muazzam film benzeri efektler uygulamanıza ve fotoğraflarınızı Instagram’a göndermeden önce bir dizi başka ayar yapmanıza izin veriyor.

VSCO İndir

5. Messages

5. Messages

Bu, uygulamanın kendisinden ziyade, Google’ın yerleşik yazılı mesajlaşma uygulamasının Messages (Mesajlar) belirli bir özelliği hakkında. Messages kullanıyorsanız, metinlerinizin yakındaki bir bilgisayarla senkronize edilmesini ve klavyenizden yanıt vermesini sağlayabilirsiniz. Apple’ın iMessage’ın bir iPhone’dan Mac’e senkronize etme şekli kadar zarif değil, ama hiç yoktan iyidir. Tüm bildirimlerinizi senkronize etmesi gereken ancak aralıklı olarak çalışma eğiliminde olan Push Bullet gibi uygulamalarla uğraşmaktan kesinlikle çok daha basit.

Messages İndir

6. Clue

6. Clue

Clue, döngününüzü görselleştirmeyi ve kanamayı, hap kullanımını ve daha fazlasını takip etmenizi kolaylaştıran süper basit bir ara yüze sahip, en iyi dönem takip uygulamalarından biridir. Uygulama, adet gören herkesi kapsıyor ve arkasındaki şirket sağlık verilerini satmamaya söz veriyor.

Clue İndir

7. Audio Recorder

7. Audio Recorder

Audio Recorder, sesli notlar veya almanız gereken diğer sesler için bir şeyler. Sony’nin çoğunlukla sadece büyük kırmızı bir kayıt düğmesi ve dosyalarınızın bir listesi olan bu basit uygulaması en çok sevilen diyebiliriz. Sadece şunu unutmayın: fazla yer kaplayan çok yüksek kaliteli formatlarda kayıt yapma seçeneğiniz de var. “Orta” kalite ayarı tamamen iyidir.

Audio Recorder İndir

8. Alto’s Odyssey

8. Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey olmazsa olmaz bir oyundur. Özellikle de yeni telefonunuz çerçeve oranı azsa. Basit, rüya gibi grafikler geniş bir ekran boyunca büyüleyici bir görünüm veriyor. Asla sinir bozucu olmak hiç bu kadar zor olmamıştı ve sizi meşgul edecek kadar hızlı hareket ediyor. Alto’s Odyssey Android’de ücretsiz. Ancak arada sırada açılan reklamları kaldırmak istiyorsanız birkaç kuruş ödemenizi tavsiye ederiz.

Alto’s Odyssey İndir

9. Files by Google

9. Files by Google

Her ne sebeple olursa olsun, Google Files (Dosyalar) şu anda Google Play Store’dan indirmeniz gereken bağımsız bir uygulamadır. Ancak son derece iyi bir dosya yöneticisidir. Gelecekte Android’de bulunan varsayılanı değiştirirse şaşırmayın. Bu uygulama dosyalarınızı daha önceden yüklenmiş olandan çok daha kolay aramanızı sağlar. Telefonunuzda da yer kaplayan çöpleri bulmak için harika bir yol.

Files by Google İndir

10. Pocket

10. Pocket

Bazen karşınıza çıkan yazıları meşgul olduğunuzdan dolayı okuyamıyosanız, Pocket bunun çözümü olabilir. Uygulama, masaüstünde daha sonra okumak (veya dinlemek) üzere makaleler kaydetmenizi sağlayan bir tarayıcı uzantısına sahip parçalar barındırır. Sırada beklerken veya yapacak hiçbir şey yokken her zaman, Pocket listenizde kesinlikle göz atmaya değer bir şeyler olacaktır.

Pocket İndir