Yeni Anthem Güncellemesi Loot Değişiklikleri ve Legendary Görevler

Yeni Anthem Güncellemesi Loot Değişiklikleri ve Legendary Görevler

Yeni Anthem Güncellemesi

Yeni Anthem Güncellemesi

EA, Anthem‘in en yeni güncellemesi için tam yama notları yayımladı. Güncelleme şimdi yayında ve loot değişiklikliği ve hata düzeltmelerinin yanı sıra çok oyunculu odaklı aksiyon oyununa birkaç yeni özellik ekliyor.

1.0.4 güncellemesi kritik yol görevlerine yeni bir Legendary (Efsanevi) zorluk katıyor. Şu andan itibaren, tekrarlanan oymalar için günde bir kritik yol görevi mevcut olacak. Bu görevleri Legendary’de “zafere ulaşmada takım koordinasyonunu” gerektiren bir challenge için tekrarlayabilirsiniz. Yama notları, yüksek riskin mutlaka daima daha yüksek ödülle sonuçlanıp sonuçlanmayacağını ortaya çıkarmaz.

Elysian Keys şimdi, Anthem’deki günlük challenges tamamlamanın bir ödülü olarak kazanılabilir. Bu anahtarlar, her Stronghold görevinin sonunda ortaya çıkan Elysian Cach’lerini açabilir. Cach’lerin makyaj ürünleri vardır; 67 vinil, zafer pozu, emotes ve gelenlerden oluşan benzersiz bir ürün yelpazesi. Yama notlarında EA, Elysian Cache’ten “asla kopyalanmış bir makyaj ürünü” alamayacağınızı vaat ediyor.

Yeni güncelleme birkaç loot değişikliğini de yapıyor. Strongholds’daki Sandıklar, Freeplay ve Görevlerin tümünde açıldıktan sonra bırakacakları eşyaların sayısı arttırıldı. Aynısı oyunda Apex yaratıkları; Ursix, Titans, Furies ve Escari/Luminaries için de geçerlidir. Son olarak, Grandmaster zorluklarından herhangi birinde, tüm Stronghold patronları Masterwork veya Legendary eşyalarını bırakma şansı daha yüksektir.

Güncelleme 1.0.4 için yama notları çok kapsamlıdır, ancak merak ediyorsanız bunları buradaki bağlantıdan görebilirsiniz. EA ve BioWare, önümüzdeki aylarda oyuna daha fazla yama koyup eklemeyi planlayarak, Anthem için hazırlanan 90 günlük içeriğin ana hatlarını çizdi. Anthem Xbox One, PS4 ve PC’de kullanılabilir. Oyunun neler gerektirdiğini Anthem Sistem Gereksinimleri konumuzdan öğrenebilirsiniz.