Yeni Apex Legends 1.1.3 Yaması Mevcut

Yeni Apex Legends 1.1.3 Yaması Mevcut

Apex Legends 1.1.3 Yaması

Apex Legends 1.1.3 Yaması

Popüler battle royale oyunu Apex Legends, ses, isabet algılama, PC çökmeleri ve daha fazlasıyla ilgili çeşitli konulara yönelik yeni bir yama aldı. Respawn Entertainment topluluğu yöneticisi Jay Frechette, üç platformun hepsinde mevcut olan yamayı detaylandırmak için EA bloguna yazdı.

Frechette, ses performansında yapılan iyileştirmelerden bahsetti. “Hem kodumuzda hem de [umarım çıkan sesleri, uzun bir süre boyunca kaybedilen sesleri] düzeltecek olan içeriğimizi geliştirdik.” Bu düzeltmeler açıklanan ses sorunlarının karşılaşma oranını düşürmelidir.

Ayrıca, ses departmanında Frechette, ekibin “yakın yakınlık düşman ayak seslerinin hacminin arttırılması” gibi diğer sorunları ele aldığını doğruladı.

Vuruş tespiti Apex Legends için çekişmelidir, ancak bu yeni yama bazı sahnelerin arkasındaki kurşun hasarı takibi sayesinde en hatalı vuruş tespitini ortadan kaldıracaktır. Frechette, “Hala bazı isabet kayıt problemleri olacağını umuyoruz, ancak bu düzeltmeler ve teşhis bilgileri ile onları daha iyi izleyebilmemiz için daha iyi bir donanıma sahibiz” dedi.

İnternet bağlantısı yanlış isabet algılamasına neden olabilir gibi görünüyor. İnternet bağlantılarının isabet algılamasına nasıl etki ettiğini daha iyi belirlemek için, Respawn “ekranın sağ üst köşesindeki ağ sorunu göstergesi simgelerinin arkasındaki işlevselliği geliştirdi”. Bu simgeler şimdi daha sık ortaya çıkabilir.

Son olarak, PC çökmeleri Apex Legends oyuncuları arasında her yerde görünmektedir. Respawn, özellikle “Intel CPU’ların bazen belirli bir işlevde talimatları düzgün şekilde yerine getirmediğini” fark etti. Çökmeler geçersiz belleğe yazarken ortaya çıkıyor. Ve böylece, Respawn “saat hızını düşürmek, CPU overclock edilmemiş veya aşırı ısınma olmasa bile her zaman çökmeleri giderdi.” dedi. Intel’e bildirildi. Bu düzeltme eki, bu arada meydana gelen çökme sayısını önlemek ve/veya sınırlamak için geçici bir geçici çözüm içeriyor.

Yam yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.