Yeni Call of Duty: WWII DLC Haritasında Hitleri Öldürmeye Çalıştıkları Yer Var

Yeni Call of Duty: WWII DLC Haritasında Hitleri Öldürmeye Çalıştıkları Yer Var

Activision, Call of Duty için yeni bir önizleme videosu yayınladı: WWII’nin ilk genişlemesi Resistance, önümüzdeki yıl başlıyor. Videoda, Sledghammer Oyunları’nın geliştiricileri, yeni çok oyunculu haritaların yanı sıra bir sonraki Savaş Modu haritası ve yeni Nazi Zombi içeriği hakkında konuşuyor. Sledghammer patronu Michael Condrey‘e göre, Resistance, Sledghammer’ın şimdiye kadar yaptığı en büyük, en heyecan verici genişleme içeriğidir.

Genişleme üç yeni çok oyunculu harita, Valkyrie, Antropoid ve Occupation içerir. Bu sonuncu, Modern Warfare 3 haritası, Resistance’ın yeni bir versiyonudur. Sledghammer’ın dediğine göre bunların hepsi Resistance fikri etrafında temalı.

Call of Duty: WWII – The Resistance DLC Pack 1 Preview

Yeni Savaş Modu güncellemesi ile ilgili olarak, Intercept Operasyonu oyuncuları Fransız direniş savaşçılarını kurtardıktan sonra kaçmak için savaşıyor. Bu arada yeni Nazi Zombileri içeriğine Darkest Shore deniyor. Yeni, daha akıllı zombilerin yanı sıra, “ripsaw” silahı da geliyor.

Darkest Shore’da da çevre etkisi olarak sis var. Sledghammer, düşmanların yolda ilerlemesini daha zor hale getireceğini söyledi.

Resistance, 30 Ocak‘ta PlayStation 4‘te başlıyor ve bir ay sonra Xbox One ve PC‘ye geliyor. Call of Duty ile birlikte sunuluyor. Aynı zamanda görünüşe göre ayrı ayrı da sunulacak. Call of Duty:WWII için üç yeni açılım 2018’de gelecek, ancak resmi olarak henüz duyurulmadı.

Kaynak: 1