Yeni Destiny 2 Güncellemesi Hotfix 2.0.2

Yeni Destiny 2 Güncellemesi Hotfix 2.0.2

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2 Güncellemesi

Bungie, Destiny 2 için bir sonraki güncellemeyi açıkladı. Hotfix 2.0.2 önümüzdeki haftaya kadar tüm platformlarda yayında oalcak. Güncelleme için yama notları lansmanına yakın tarihte ortaya çıkacaktır.

Hotfix 2.0.2, 11 Eylül Salı günü yayına giriyor. Güncelleme üç dalga halinde yayılıyor, size hazırlık için zaman veriyor, böylece oyunda ilerlemenizi kaybetmiyorsunuz. Hotfix 2.0.2 çıktığı sırada Destiny 2’yi oynuyorsanız, güncelleme oyununuzu durdurmaz. Ancak bir saatin ardından güncelleme, oyuncuları o anda oynadıkları etkinliği bitirdikten sonra giriş ekranına atılmaya başlar. Bir etkinlikte değilseniz, doğrudan giriş ekranına atılacaksınız.

Yapabildiğin en kısa sürede Hotfix 2.0.2’yi indirmeye çalışmalısınız. En kısa sürede Hotfix 2.0.2’yi indirmeye çalışmalısınız. Çünkü geç kalan tüm oyuncular bir süre sonra Destiny 2’de ne yaptıklarına bakılbaksızın güncellemeyi indirmek için giriş ekranına atılacaktır. Güncellemeyi erkenden indirin, böylece Fireteam ile bir görevin ortasında kesilmekten endişelenmenize gerek kalmaz. 11 Eylül’de Destiny 2’yi de oynuyorsanız, oyununuzu bir aktivite ortasında duraklatmak yerine erken bitirin çünkü bu, üçüncü dalgada giriş ekranına atılmanızı engelleyemez.