Yeni Fortnite 8.10 Yaması Bazı Eski Skinleri Değiştiriyor

Yeni Fortnite 8.10 Yaması Bazı Eski Skinleri Değiştiriyor

Fortnite Skin Güncellemesi

Fortnite Skin Güncellemesi

Fortnite‘ın 8.10 yaması şimdi PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda kullanılabilir. Bu haftaki güncellemenin başında gelen yeni Vantuzlu Top aracı, ancak yama aynı zamanda bazı kıyafet de dahil olmak üzere oyunda çok sayıda başka değişiklikler de yapıyor.

8.10 güncellemesi ile geliştirici Epic, oyunun eski skinlerinden birkaçına makyaj yaptı. Geliştiricinin en son blog yazısı, “Kasklı kıyafetlerimizin maskelerinin arkasındaki yüzünü görmek isteme konusunda konuştuğunuzu gördük, bu yüzden önceki kıyafetler üzerinde bir geçiş yaptık.” şeklindeydi.

Özellikle, bu haftaki yama ile altı skin güncellendi: Scarlet Defender, Elite Agent, Renegade Raider, Waypoint, Overtaker ve Whiteout. Epic, gelecekte Fortnite sanatına “daha fazla kıyafet tarzı ve diğer geniş dokunuş geliştirmeleri üzerinde çalışacağını” söyledi.

8.10 güncellemesinde yapılan kozmetik değişikliklerin kapsamı sadece bu değil; Epic, Chug Jug ve Slurp Juice gibi çok sayıda sarf malzemesi için özel animasyonlar da uyguladı. Geliştirici, oyunun aydınlatmasında, gündüz/gece döngüsünde, tamamlanmada ve daha birçok konuda görsel iyileştirmeler yapmaya çalışacağını söyledi.

Bahsedilen Vantuzlu Top ile birlikte, 8.10 güncellemesi aynı zamanda bazı büyük çapraz oynatma değişikliklerini de yaptı. Yamadan sonra, PS4 ve Xbox One oyuncuları artık varsayılan olarak aynı eşleştirme havuzunda gruplanırken, Switch ve mobil oyuncular birlikte gruplandırılacak. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Bu ve diğer değişiklikler hakkında daha fazla bilgiyi buradan 8.10 yama notunda okuyabilirsiniz.