Yeni Fortnite Güncellemesi Pompalı Tüfeği Değiştirebilir

Yeni Fortnite Güncellemesi Pompalı Tüfeği Değiştirebilir

Yeni Fortnite Güncellemesi Pump Shotgun

Yeni Fortnite Güncellemesi Pump Shotgun

Bir sonraki Fortnite güncellemesi çok yakında geliyor. Epic Games, v6.31 güncellemesinin 27 Kasım Salı günü geleceğini duyurdu ve sunucu kapatılmasının da o gün başlaması bekleniyor.

Epic, bu güncellemeyle gelen değişikliklerin tam listesini sağlamamıştır, ancak geliştiricinin ifadesindeki büyük harf kullanımı bazı ipuçları içermektedir. “Pompalı” sözü, oyunda Legendary bir silah olan Pump Shotgun’a bir gönderme olabilir. FortniteIntel’e göre, güncelleme, av tüfeğinin etkisini, çeyrek hasarını artırıp, menzilindeki zararı azaltarak geliştirecek.

Fortnite oyun içi haberleri, Pump Shotgun‘ın Epic ve Legendary türevlerinin yakında yeni kıyafetlerle birlikte geleceğini gösteriyor.

Reddit’te yazan Epic, oyuncuların ortadan kaldırılsalar bile savaş alanında yürümeye devam edebildikleri bir hatayı düzeltmek istediğini söyledi. Epic, “Yapabildiğimiz anda bir çözüm bulacağız.” dedi.

Salı günü Fortnite güncellemesi, geçen haftaki Vahşi Batı (Wild West) denilen sınırlı bir zaman modu ile birlikte Dynamite olan yeni bir silah ekleyen 6.30 Güncellemesinden bu yana en büyük güncellemedir. Başka bir yeni silah olan Ghost Pistol, Save the World moduna eklendi.