Yeni Halo Oyunu Açıklandı – Arcade

Yeni Halo Oyunu Açıklandı – Arcade

Halo: Fireteam Raven

Halo: Fireteam Raven

Oyun salonları için yeni bir Halo oyunu açıklandı. Halo: Fireteam Raven, Halo custodians 343 Industries ile ortaklaşa arcade mainstays Raw Thrills ve Play Mechanix tarafından geliştirilen yeni bir co-op nişancı oyunu. Oyun Halo: Combat Evolved‘in zaman çizelgesi sırasında belirlenir ve sizi Alfa Halo’daki Fireteam Raven’ın gemilerine yerleştirir. Bu bir Orbital Drop Shock Troopers grubudur ve Master Chief’un kendisi ve UNSC’nin diğer üyeleriyle birlikte savaşırsınız. Diğer Halo oyunlarında olduğu gibi, siz de Covenant yaratıklarına meydan okursunuz.

Oyun 130 inç, 4K ekranda oynatılıyor ve kurulum dört fiziksel makineli tüfekle donatıldı. Oyuncular birlikte çalışabilir veya birbirleriyle rekabet edebilirler.

Halo: Fireteam Raven Fragman

Raw Thrills CEO’su Eugene Jarvis bir blog yazısında, “Halo: Fireteam Raven hiç şüphesiz yaptığımız en muhteşem arcade deneyimi. Geliştirme yıllarından sonra artık hazır.” dedi.

Halo: Fireteam Raven, bu yaz ABD ve Kanada’daki Dave & Busters lokasyonlarında, daha çok sonbahara doğru gelmeye başlayacak. Oyun ayrıca bir QR kodu tarayabileceğiniz ve web sitesindeki sonuçları görebileceğiniz Halo Waypoint web sitesine de bağlantılıdır.

Hoş ve heyecan verici bir duyuru olsa da, bu muhtemelen birçok kişinin sabırsızlandığı Halo oyunu değildir. Halo 6 ya da serideki bir sonraki oyun ne olursa olsun, gelişim aşamasındadır ancak henüz resmi olarak ilan edilmemiştir. Halo 5‘ten bu yana üç yıl olduğu göz önüne alındığında bu yıl belki de bir sonraki Halo’nun resmen ilan edileceği yıl olabilir.