Yeni LoL Şampiyonu Yone’nin Yetenekleri ve Çıkış Tarihi Hakkında Her Şey

Yeni LoL Şampiyonu Yone’nin Yetenekleri ve Çıkış Tarihi Hakkında Her Şey

Bu yılın başlarında Riot, büyük yaz etkinliğinde iki yeni şampiyon sözü vermişti. Birinin rüyaları toplayan ormancı Lillia olduğu resmi olarak açıklandı. Riot’un onayladığı diğer şampiyon ise “ölmeyi reddeden maskeli yabancı” olarak tanımlanan Yone oldu.

Yasuo’nun dirilen kardeşini resmen açıklandığı pek bir bilgi yok. Ancak bu hiçbir bilgiye sahip olmadığımız anlamına gelmiyor. İşte yeni 150. LoL şampiyonunun yetenekleri hakkında bildiklerimiz ve daha fazlası.

Maskeli Yabancı Yone

Ligde nispeten gizemli olan Lillia'nın aksine, Yone hakkında oldukça fazla şey biliyoruz. Ölü savaşçı, Lig'in en ikonik düellolarından birinde erkek kardeşi tarafından öldürülmüş.

Riot, “maskeli yabancı” olarak bilinen şampiyonun oyunculara “bazı şeytanların geçmişimizde kalması gerektiğini” hatırlatacağını söyledi. Yasuo'nun ağabeyini öldürdüğü düşünüldüğünde, Yone'nin intikam için geri döneceği kulağa mantıklı geliyor.

Yetenekleri

Yone’nin yetenekleri henüz açıklamamış olsa da, dün Lillia’nın yeteneklerinin ortaya çıktığını düşünürsek, maskeli yabancının da yetenekleri yakında açıklanabilir.

Yone, Sihirdar Vadisine, küçük kardeşi Yasuo'yu bulmak için geldi. Riot, onu üretimin ilk aşamalarında “agresif solo yakın savaşçı” olarak nitelendirdi. Peki bu size tanıdık geldi mi?

Ölü İyonya savaşçısı, Riot’un diğer oyunlarından biri olan Legends of Runeterra kartı olarak göründü. Kartta Yasuo’nun ana işlevi gibi “sersemletme” yeteneği kullanılıyor. Ayrıca mevzubahis kart toplama oyununda yaşayan kardeşinden daha fazla temel güce sahip. Yasuo 5/5 bir şampiyon, Yone ise 6/6.

Riot'un Yone'ye rüzgar kasırgaları ve rakipleri devirme yeteneği konusunda Yasuo ile aynı hareketleri vermesi pek olası değil. Yine de resmi olarak açıklandığında Yone’nin yetenekleri arasında benzer hareketleri görmek sürpriz olmayacaktır.

Çıkış Tarihi

Riot, oyunculara önümüzdeki iki Lig şampiyonunun yakında çıkacak olan büyük yaz etkinliğinde yayınlanacağını söyledi. Bu da Yone'nin 22 Temmuz'dan itibaren Yama 10.15 döngüsü sırasında Lillia ile birlikte yayınlanacağı anlamına geliyor.

Yeni PBE güncellemesine göre, Lillia 22 Temmuz'da oyun içinde görünmeye başlayacak. “Lillia's Haiku” olarak işaretlenmiş yeni bir ödül öğesi, bu tarihe özellikle şampiyonun fragmanlarının başlangıcı olarak işaret ediyor.

'Lillia’s Haiku' üzerindeki tarih, Yana 10.15'ten itibaren canlı sunuculardan indirilebilecek olan 22 Temmuz tarihi ile mükemmel bir şekilde eşleşiyor. Yone ve Lillia'nın yamanın başlamasından kısa bir süre sonra ligdeki ilk çıkışlarına hazırlanmaları gerekiyor.

Yone’nin Skinleri ve Resimleri

Yone’nin ilk sürüm skininin nasıl görüneceğini gösteren birkaç sızıntı da mevcut. Bir sonraki yamada çıkacak olan “Ruh Çiçeği” skinleri arasında düşmüş savaşçıyı görmeyi umuyoruz.

Karakterin temel skininin LoL veri madencisi 'JumaraloHexCore' tarafından Twitter'da sızdırıldığı bildirildi. Resim Yone'yi iki uzun kılıç ve karanlık, yanan kanatlarla dolu ruh benzeri bir şeytan olarak gösteriyor.

Yeni 150. League of Legends şampiyonu Yone hakkında bildiğimiz her şey bu kadar. Kendisini eylemde görene ve yeteneklerini öğrenene kadar biraz beklememiz gerekecek.