Yeni Marvel Oyunu Eski Blizzard Geliştiricileri Tarafından Yapılıyor

Yeni Marvel Oyunu Eski Blizzard Geliştiricileri Tarafından Yapılıyor

Yeni Marvel Oyunu

Yeni Marvel Oyunu

2018’de, eski Hearthstone direktörü Ben Brode ve çalışma arkadaşlarından bazıları Blizzard‘ı terk etti ve şu anda Second Dinner olarak bilinen yeni bir şirket kurdu. Bağımsız stüdyo ilk oyunu üzerinde çalışmaya başladığını ve Marvel oyunu olacağını açıkladı.

Second Dinner, bu ilk oyunu geliştirirken stüdyosunu desteklemeye devam edecek olan NetEase’den 30 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Second Dinner, Marvel oyunuyla ilgili ayrıntıları açıklamadı; ancak bir duyuru videosu, stüdyonun altı ay boyunca oyun üzerinde çalıştığını ve zaten çalışan bir prototip olduğunu ortaya koydu.

Yeni indie stüdyosu şu anda her biri Hearthstone: Heroes of Warcraft‘ın yapımında rol alan Hamilton Chu, Ben Brode, Mike Schweitzer, Yong Woo ve Jomaro Kindred’den oluşuyor. Özgeçmişlerinin birçoğu Halo 2 ve Diablo III gibi diğer oyunları da içeriyor.

Marvel, PS4’de Spider-Man‘in piyasaya sürülmesiyle özellikle video oyunları açısından oldukça iyi bir yıl geçirdi. Ama şirket, Avengers: Infinity War gibi aksiyon filmler ve Spider-Man: Into the Spider-Verse gibi animasyon filmler ile zaten geniş çaplı eleştirmenlerle büyük başarılar elde etti.

İleriye bakacak olursak, 2019’da uzun zamandır beklenen Avengers: Endgame ve Captain Marvel‘in piyasaya sürüleceğini biliyoruz. Ms. Marvel çizgi romanının yazarı da istifa etti ve seriyi Kamala Khan için The Magnificent Ms. Marvel adında yeni bir hikaye yaratan yeni birine teslim etti. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order adlı sevilen Ultimate Alliance video oyunu serisinin bir devamı da çıkacak.