Yeni Nintendo Switch’iniz için En İyi 8 Oyun

Yeni Nintendo Switch’iniz için En İyi 8 Oyun

En İyi Nintendo Switch Oyunları

En İyi Nintendo Switch Oyunları

Ülkemizde henüz çok yaygın olmasa da Switch konsolu dünya genelinde büyük ilgi görrüyor. Eğer Switch’te yeniyseniz, merak etmeyin. Nintendo’nun en yeni cihazı zamanla daha iyi hale geldi. Switch, piyasaya çıkalı sadece iki yıl oldu ve bu süre zarfında, tanıdık Nintendo serilerinden yaratıcı indie icatlara kadar sağlam bir oyun serisi biriktirdi. Ve her biri, tabletin melez doğası ile daha iyi yapılır ve istediğiniz yerde oynamanıza izin verir. Yeni bir Switch’i aldıysanız ve oynayacak bazı şeyler arıyorsanız, başlamanız için iyi seçimleri biraraya getirdik. İşte en iyi Nintendo Switch oyunları.

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Breath of the Wild, Switch’in yanında geçen yıl gelmişti ve o zamandan beri istikrarını hiç bozmadı. Başka hiçbir oyun seni gizemli bir dünyaya düşürüp ve seni nasıl hayatta kalacağını anlamaya zorlayıp macera duygusuyla eşleştiremez. Ve bu dünya, bundan böyle hala aylarca oynayacağınız kadar büyük.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild İndir

2. Super Mario Odyssey

2. Super Mario Odyssey

Geçen yılın favorilerinden biri bu yıl da listede yer alıyor. Yüzünüzde gülümseme olmadan Super Mario Odyssey oynamak mümkün değil. İkonik tesisatçının en yeni macerası sadece eğlenceli ve neşe dolu değil, size güldürme garantisi sunan pek çok beklenmedik anla birlikte tamamen garip.

Super Mario Odyssey İndir

3. Splatoon 2

 3. Splatoon 2

Online nişancılar oynayabilir misiniz? Ama hepsi şiddetli ve sert oyuncular tarafından işgal edildi. O zaman Splatoon sizin için bir oyundur. Mermi yerine boya tüpleri attığınız ve kazancınızı inanılmaz şık kıyafetlere harcayabileceğiniz, şeker kaplı Call of Duty gibi.

Splatoon 2 İndir

4. Pokemon: Let’s Go

4. Pokemon: Let’s Go

Hem Pikachu hem de Eevee çeşitlerinde gelen Let’s Go, şu ana dek serinin en düzenli oyunu. Pokemon Go‘nun basit atma mekaniğini alır ve daha geleneksel bir rol yapma deneyimi ile evriltir. Sonuç, hem yeni başlayanlar hem de emektarlar için mükemmel bir oyundur.

Pokemon: Let’s Go, Pikachu! İndir
Pokemon: Let’s Go, Eevee! İndir

5. Super Smash Bros. Ultimate

5. Super Smash Bros. Ultimate

Tatiller, Mario ve Jigglypuff arasında tam bir kavga olmadan tatil değildir. En son Super Smash Bros. oyunu, aynı zamanda, 70’ten fazla karakter ve uzun bir tek oyunculu mod ve harika bir müzik çalar dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler içeren serinin uzun tarihinin en büyüğüdür.

Super Smash Bros. Ultimate İndir

6. Gris

6. Gris

Daha rahatlatıcı bir şey havasındaysanız, Gris, Switch’te harcayabileceğiniz en iyi dört saattir. Dünyası, etkileşimli bir animasyon filmi gibi kesinlikle nefes kesici ve düşman ya da ölüm gibi oyunlarla ilgili tipik sıkıntılara sahip değil. Arkanıza yaslanın ve kendinizi atmosfere bırakın.

Gris İndir

7. Diablo 3

7. Diablo 3

Diablo 3 çıkalı uzun zaman olmuşken, Switch’te yeni bir yaşam sürüyor. Hareket halindeyken ölümsüz canavarları kırmakla ilgili tatmin edici bir şey var. Switch’in taşınabilir doğası, nerede olursanız olun biraz ilerleme kaydetmenin kolay olduğu anlamına gelir. Uzun mesafeli yolculuklar asla aynı olmayacak.

Diablo 3 İndir

8. Dead Cells

8. Dead Cells

Dead Cells‘den daha yoğun olan birkaç saf aksiyon oyunu vardır. Yandan kaydırma oyunu, Dark Souls’un acımasız mücadelesini, Castlevania’nın yapısı ve stiliyle harmanlayarak, sizi her zaman farklı bir mücadeleyle karşı karşıya kalmanızı sağlayan sürekli değişen bir dünyaya sokuyor.

Dead Cells İndir