Yeni PUBG Xbox One Güncellemesi Çıktı

Yeni PUBG Xbox One Güncellemesi Çıktı

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Xbox One Güncellemesi

PUBG Corp., Xbox One’da PlayerUnknown’s Battlegrounds için yeni bir güncelleme yayınladı. Test sunucusundaki bitişi takiben, yama #13, canlı oyuna aktarıldı. Her ne kadar oldukça küçük olsa da, temel olarak optimizasyon ve performans iyileştirmeleri yapıldı.

Diğer şeylerin yanı sıra, PUBG Corp., geliştiricinin her maçın ilk aşamalarında oyunu daha iyi oynayacağını söylediği paraşütle atlama ve serbest düşüş sürecini optimize etti. Ek olarak, dünya yükleniyor işlemi iyileştirildi. Oyuncular için hareket verileri, görüş uzaklığı daha verimli işlenir.

Bu değişikliklerin üzerine, PUBG Corp., geliştiricinin açtığı ve “bazı” kilitlenme sorunlarını çözdüğü zaman yanıt vermeyi geliştirdiği envanteri optimize etti. Son olarak, güncelleme, ıssız teknelerin ve taşıtların neden olduğu performans sorunlarını çözmektedir.

PUBG‘nin resmi web sitesinde ve aşağıda güncelleme #13 için tam yama notlarını bulabilirsiniz. Bu yama, oyunun konsolda nasıl çalıştığını daha da geliştirmeye yardımcı olsa da, PUBG Corp. yakında ele almayı umduğu bazı sorunları kabul ediyor. Özellikle oyunun, orijinal Xbox One veya Xbox One S’de üç saat veya daha uzun süren oyun oturumlarından sonra çökmesi sorunu.

PUBG Corp., PUBG’ın ikinci haritası Miramar‘ı yakında Xbox One’da yayınlamayı planlıyor. İlk test oturumu teknik meselelerle birleştirilse de geliştirici yakın zamanda harita için bir test gerçekleştirdi. PUBG Corp., Miramar’ın bu ay başlatılmasını planlamasına rağmen, canlı oyuna ne zaman varacağını açıklamıyor. PC versiyonu da yakın zamanda büyük bir güncelleme aldı.

PUBG Xbox One Yama Notlar

Genel
– Serbest düşüş ve paraşütle atlama süreci optimize edildi ve her oyunun ilk aşamalarında performans geliştirmelerine yol açtı.
– Dünya yüklemesi optimize edildi. “Play-doh” ve dahili prop pop-in efektleri geliştirildi.
– Yakın ancak görme keskinliği olan oyuncular için hareket verileri artık daha verimli bir şekilde ele alınmakta ve genel performans iyileştirmeleri sağlanmaktadır.
– Benzer şekilde, yakın ancak görmeyen oyuncuların eşyalarını donatması veya eşitlememesi durumunda, bu süreç daha verimli bir şekilde ele alınmaktadır.
– Envanter optimize edildi, açıldığında yanıt süresi iyileştirildi ve bazı kilitlenme sorunları çözüldü.
– Issız tekneler ve araçlar bazı performans sorunlarına neden oluyordu ve bu sorun çözüldü.

PUBG indirip oynamak isterseniz buradan hemen indirebilirsiniz.