Yeni Shenmue 3 Fragmanı

Yeni Shenmue 3 Fragmanı

Shenmue 3

Shenmue 3

E3 2015’teki açılışından bu yana, Shenmue 3 ile ilgili çok az yeni bilgiye sahip olduk. Bir ya da iki gecikme yaşadıktan sonra resmi bir çıkış tarihi almasının yanı sıra, yayıncı Deep Silver, projeyi büyük ölçüde herkesin gözünden uzak tuttu. Ama şimdi, yeni bir fragman oyunun motorunu ve dövüşünü gösteriyor. Ve oldukça iyi görünüyor.

İki buçuk dakikadan daha uzun süren bir fragman, seri kahramanı Ryo Hazuki‘nin yerde olduğu ve gizemli bir kız olan Ling Shenhua‘nın önünde diz çökmüş haliyle başlıyor. Bir kask gibi saçları olan, muhtemelen Ryo’nun yerde yatmasının sebebi bazı rastgele haydutlar onunla alay ediyor.

Daha sonra fragman, Pheonix Mirror olarak adlandırılan bir şey arayan bazı goonların raporlarını takip ederek Ryo’yu gösterir. İkili bazı ipuçlarını araştırdıktan sonra, Ryo’yu babası Iwao Hazuki‘yi tanıyan gizemli bir keşiş ile tanıştığını görüyoruz. Ryo’nun burada iki savaşa girdiğini görüyoruz, oyunun mücadelesini gösteriyor. 90’ların başlarında/Virtue Fighter gibi avaşçıları veya The Bouncer gibi dövüşçüleri hatırlatıyor. Fragmana göz atabilirsiniz.

Shenmue I & II, 21 Ağustos 2018’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da piyasaya sürüldü. Koleksiyon, iki Dreamcast klasiğini HD görselleri, daha yumuşak kare hızları ve azaltılmış ışıltılı efektleri birlikte birleştirdi. Yayıncı Sega ve koleksiyonun geliştiricisi d3t sayesinde, bu Shenmue I & II koleksiyonu, kült klasiği modern donanımda deneyimlemenin en iyi yolu oldu.

Shenmue III‘ün ise PC ve PlayStation 4 için 27 Ağustos 2019’da piyasaya sürülmesi planlanıyor.