Yeni Xbox One’ınız için En İyi 10 Oyun

Yeni Xbox One’ınız için En İyi 10 Oyun

En İyi Xbox One Oyunları

En İyi Xbox One Oyunları

Microsoft’un Xbox One’ı beş yıldan fazla bir süredir piyasada bulunuyor; bu da bunun için yüzlerce iyi oyun olduğu anlamına geliyor. Bu yıl Xbox One için pek çok istisna olmamasına rağmen, kesinlikle denemeniz gereken bazı klasik oyunlar var. Ayrıca, 100’den fazla Xbox One oyununa erişim sağlayan Microsoft’un Xbox Game Pass aboneliğini (ayda 9.99 $) almayı unutmayın. Yeni bir Xbox One aldıysanız ve oynayacağınız bazı oyunlar arıyorsanız, başlamak için favorilerden bazılarını derledik. İşte en iyi Xbox One oyunları.

1. Forza Horizon 4

1. Forza Horizon 4

Xbox One için çok fazla Forza oyunu varmış gibi geliyor, ancak Forza Horizon 4 en iyisi. İngiltere’de yer alan sonbaharda, kışta, ilkbaharda veya yaz aylarında en son süper otomobillerde güzel İngiliz kırsalında yarışabilirsiniz. Mevsimler, manzaralar gibi değişir ve bir Halo hayranı olmanız durumunda sürpriz bir Master Chief görünümü bile olur. En iyi sürüş oyunu ile ilgileniyorsanız, bu odur.

Forza Horizon 4 İndir

2. Cuphead

2. Cuphead

1930’lardan kalma karikatürler vahşi ve yaratıcıydı ve Cuphead farklı değildi. O dönemin aynı sanat tarzına sahip olan Cuphead, affedilmeyen bir run-and-gun oyunu. Zorlu patron dövüşleri, çok sayıda yandan kaydırma hareketi ve güzel bir sanat, müzik ve animasyon karışımı var. Dark Souls gibi, “git gud” yapmak zorunda kalabilirsiniz, ancak bu çabaya değer.

Cuphead İndir

3. Sea of Thieves

3. Sea of Thieves

Sea of Thieves, açık denizlerdeki çeşitli gemilerde korsan yaşamını yeniden yaratmayı amaçlamaktadır. Rare tarafından geliştirilen bu oyun, çok oyunculu kooperatif oyununa sahip aksiyon macera oyunudur. Sea of Thieves, arkadaşlarla oynarken gerçekten sarhoş olmak ve kendinizi toplara vurmak veya oyunun sunduğu birçok sır ve adayı keşfetmekle çok eğlenirsiniz.

Sea of Thieves İndir

4. Red Dead Redemption 2

4. Red Dead Redemption 2

1899’da kurgulanan Red Dead Redemption 2, Vahşi Batı temalı serideki Rockstar’ın en yeni üyesi. Dev bir etkileşimli açık dünya sizi bekliyor ve oyun sırasında yaptığınız birçok seçenek onun hikayesini ve maceralarını şekillendiriyor. Amerikan kırsalında ve çölünde dolaşan ve savaşan bir çetede en büyük kovboy olma şansını yakalayacaksınız.

Red Dead Redemption 2 İndir

5. Sunset Overdrive

5. Sunset Overdrive

Sunset Overdrive, Grand Theft Auto ve Tony Hawk’un bir karışımıdır ve muhtemelen oynayabileceğiniz en tuhaf açık dünya oyunlarından biridir. Keşfetmek için eğlenceli bir dünyada zombi ordularıyla karıştırılan kaykay tarzında sistem var. Düşmanlara patlayıcı oyuncak ayılar yapmak kulağa hoş geliyorsa, Sunset Overdrive göze almaya değer.

Sunset Overdrive İndir

6. Dead Cells

6. Dead Cells

Dead Cells gerçek bir Metroidvania olan Metroid ve Castlevania’nın eşsiz bir karışımıdır. Yan kaydırma piksel sanatıyla dolu bir dünyadaki zindanlardan geçerek savaşacaksınız, ancak çok fazla vakit kaybetmeyin, çünkü ne zaman ölürseniz baştan başlamak zorunda kalacaksınız. Zekice düşmanlara karşı kaçmaktan, saldırmaktan ve savunmaktan hoşlanıyorsanız, Dead Cells sizi saatlerce eğlendirecektir.

Dead Cells İndir

7. Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

7. Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Ori, Xbox One’da bulabileceğiniz en güzel oyunlardan biridir. Ori, hepsi güzel bir ormanda kurulmuş 2D platformlar üzerinden atlar ve tırmanır. Hikaye, görseller ve müziğin karışımı ödüllendirici oynanış ve yol boyunca bazı zorluklar oluşturur.

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition İndir

8. Halo 5: Guardians

8. Halo 5: Guardians

Bir Xbox’ınız varsa, kesinlikle bir Halo oyununa göz atmak istersiniz. Klasik bir Halo arıyorsanız, o zaman The Master Chief Collection var, ancak en son bölüm olan Halo 5, bazı yeni yeteneklerle karıştırılmış Halo oyununun en iyi bölümlerine sahip. Çok oyunculu oyunlarla ilgileniyorsanız, Halo 5 player-vs-player eğlencesi de içerir.

Halo 5: Guardians İndir

9. Inside

9. Inside

Inside Limbo’nun arkasındaki ekipten kısa ama unutulmaz bir maceradır. Genç bir çocuğun, korku dolu karanlık, gri, gizemli bir dünyada rolünü üstleniyorsunuz. İç kısım basit bir platform olarak başlar, ancak yakın bir zamanda bazı şaşırtıcı açıklamalarla ve inanılmaz bir sonla çok daha karmaşık hale gelir.

Inside İndir

10. Below

10. Below

Below gelişme yıllarında olmuş bir karamsar roguelike hayatta kalma oyunudur. Büyük, birbirine bağlı bir yeraltı dünyasında kurgulanmış bir Xbox konsoluna özel oyun. Ölüm bazı durumlarda sizi baştan başa gönderir ve hayatta kalma sistemine hakim olmanız, bulmacaları çözmeniz ve sonuna kadar hayatta kalmak için kısayollar kullanmanız gerekir.

Below İndir