Yerli Oyunda Armada Battle Devrimi!

Yerli Oyunda Armada Battle Devrimi!

Armada Battle Oyunu Nedir?

Ülkemizde yerli online oyun sektörü henüz çok yeni ve çok az sayıda online oyun girişimi bulunmakta. Buna en iyi örneklerden birisi ise Online Deniz Savaşı Oyunu olan Armada Battle. Salih Selim Belek‘in henüz lisedeyken geliştirdiği yerli oyun Armada Battle oyun severlerin beğenisine sunuldu. 

Bir geminin kaptanı olabilir, uçsuz bucaksız okyanuslarda maceralara atılabilir ve düşmanlarınızın korkulu rüyası olabilirsiniz. 

Armada Battle, çevrimiçi aksiyon tabanlı deniz savaşı oyunudur. Başlangıçta küçük bir filika ile başladığınız yolculuğa sistem ve düşman gemilerini batırarak, deniz canavarlarını öldürerek ganimetler kazanırsınız. Bu ganimetlerle yeni, daha güçlü gemiler satın alarak geminizi top ve envai çeşit aksesuarlar ile geliştirebileceğiniz bir korsan oyunudur. Ama unutmayın bu yolda şan şöhret sahibi olmak da var, deniz dibini boylamakta… 

Türk yapımı oyun henüz ön kayıt aşamasında bile 10 binden fazla kayıtlı kullanıcıya erişti. Şuanda alfa sürümünde olan oyun 1 ay içerisinde 200 bin görüntülenmeye ulaştı ve her geçen gün büyüyor.

Armada Battle Tanıtım Videosu

Armada Battle Nasıl Oynanır?

Ücretsiz kayıt olup; indirmeden ve kurmadan oynayabileceğiniz web tabanlı oyundur. Oyuna kayıt olduktan sonra ilk aşamada bir sandal ile okyanuslara açılırsınız. 

Başlangıçta herkes belirli bir miktarda zıpkın, zıpkınatar, top ve gülle ile oyuna başlar. Oyunda altın ve daha değerli olan elmas olmak üzere 2 farklı para birimi mevcuttur. Deniz haritasındaki sandıkları toplayarak elmas kazanabilir, deniz canavarlarını öldürerek altın kazanıp geminize ek aksesuarlar satın alabilirsiniz. Sistem gemilerini ve diğer oyuncuları batırarak deneyim puanı ve ödüller kazanırsınız.

Sandal – Armada Battle

Sandal - Armada Battle

• Deniz Canavarı Efsanesi 

Oyunda zıpkın ve zıpkınatar kullanarak öldürebileceğiniz deniz canavarları mevcut. Bir anda kendinizi okyanusta korkunç canavarlarla veya ahtapotlarla mücadele ederken bulabilirsiniz.

 • Hikâye Tabanlı Görevler 

Çeşitli hikâyelere sahip görevler, sizden belirli hedeflere ulaşmanızı ister. Hedeflere ulaştığınız takdirde birçok ödül ve bir sonraki seviyeye geçmek için ihtiyacınızın olduğu deneyim puanlarını kazanırsınız. 

Oyuncu Gemisi Batır ve Rütbe Kazan! 

İlk seviye başlangıç seviyesi olduğundan burada gerçek oyunculara karşı saldırı yapamıyorsunuz. Ama üst seviyelere ait haritalarda oyuncular batırabilmek mümkün olduğundan kıyasıya bir rekabet bizleri bekliyor.Her oyuncu gemisi batırmada savaş puanı kazanırsınız. Savaş puanı kazandıkça geminizin altında gözükebilen rütbelerden elde ediyorsunuz.

Altın 25 Kiloluk Top – Armada Battle

Altın 25 Kiloluk Top - Armada Battle

  • Korsanlık Sınavını Bitir ve Seviye Atla

Bir sonraki seviyeye geçmek için yeterli deneyim puanına ulaştıktan sonra korsanlık sınavına girme imkânınız olur. Korsanlık sınavında sizden birçok zorlu görevin yapılması istenir.

Korsanlık sınavını başarıyla tamamlarsanız bir sonraki seviyeye geçersiniz.

 

  • Arkadaşlarını Topla ve Armada Kur

Gerçek hayattaki arkadaşlarınızı toplayıp sayısı 200’e kadar çıkabilen gemilerden meydana gelen deniz donanması anlamındaki Armadanızı oluşturursunuz. Armadanız ile birlikte yeni okyanusları keşfedebilir, deniz haritasında karşılaştığınız başka Armadalara ait savaş adalarını fethedebilirsiniz.

 

 

  • 18 Mart Çanakkale Zaferini Kutladılar

Oyundaki ilk Özel gün olan Çanakkale Zaferi’ni deniz haritasında her yere yerleştirdikleri ödüllü Türk Bayrakları ile gerçekleştirdiler. 18 Mart’ta aktif olan oyuncular deniz haritasındaki bu bayrakları toplayarak ödüller kazandılar.

 

  • Armada Battle ve eSpor

Son günlerde ülkemizde çok ses getiren etkinliklerin ve yarışmaların da olduğu bir dal e-spor. İlerleyen zamanlarda e-spor turnuvalarında da yer almak isteyen yerli online oyun, güncellemelerini de bu yönde getirmeye çalışıyor.

 

  • Hedefleri Büyük!

Öncelikle 11 farklı ülke ve online deniz savaşı oyunu kategorisini hedefleyen Armada Battle, ilerleyen zamanlarda tüm dünyada 7’den 70’e herkesin oynadığı bir oyun olma yolunda ilerliyor.

 

Oyun Linki: Armada Battle – Online Korsan ve Denizcilik Oyunu

Armada Battle Oyun İçi Görüntü

Armada Battle Oyun İçi Görüntü