Yıldız Savaşları: Battlefront Klasik Koleksiyonunun Fragmanı Yayınlandı

Yıldız Savaşları: Battlefront Klasik Koleksiyonunun Fragmanı Yayınlandı

İki klasik Star Wars: Battlefront oyununu içeren bir koleksiyon. Tek oyunculu mod ve büyük çaplı çevrimiçi savaşlara erişim sağlar.

Kampanya modunda, orijinal sinema serisinden kült hikayeler ve konumlara daldığınız bir galaksi gezisiyle karşılaşacaksınız. Hoth’un savunması veya Endor’un savaşı gibi sembolik savaşlara katılabilirsiniz. İkinci bölümde ise Darth Vader’ın 501. Lejyonu’nun bir parçası olmanız gerekecek.

Bir diğer önemli mod galaktik fethedir, burada oyuncuya liderlik rolü verilir. Burada stratejik yeteneklerinizi tamamen ortaya koyabilir ve bir plan geliştirerek stormtroopers, isyancılar veya droidlerden oluşan bir ordu toplayıp, tüm gezegenleri ve medeniyetleri ele geçirmek üzere saldırıya geçebilirsiniz.

Çok oyunculu modda, farklı ordular için savaşlara katılmanız gerekecek, bunlar arasında efsanevi wookie’ler, cesur klon askerler, ölümcül droidekler ve evrenin diğer kült karakterleri bulunmaktadır.

Daha büyük savaşları sevenler için savaş makinesi kontrollü modlar da bulunmaktadır. Efsanevi spidelerin, AT-ST yürüyücülerin, güçlü AT-RT ve diğer saldırı ve savunma operasyonları için çeşitli tekniklerin kumandasını alabilirsiniz.

Uzay ve hava savaşlarını da unutmamak gerekir, burada kült uzay gemileri sizin kontrolünüzde olacak. TIE dövüşçüleri, X-wing, V-wing ve diğer filmlerden gelen birçok diğer gemi gibi efsanevi makinelerin direksiyonuna geçebilirsiniz.

Açıklamayı tamamlarken, oyunun ikinci bölümünün “Star Wars” evreninin en kült ve sevilen karakterlerinin rolünü hissettirdiğini söylemek gerekmektedir.

Light Side’ın kahramanları arasında Jedi ustaları Mace Windu ve Yoda, efsanevi Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, prenses Leia ve daha birçok kişi bulunacaktır.

Ayrıca ünlü kötüler arasında Darth Maul, cyborg general Grievous, kült kötü adam Darth Vader, kont Dooku, acımasız paralı asker Boba Fett ve diğer negatif karakterler de yer alır.