Yönetmene göre “Romulus the Alien” korku türünde “saf bir film” olacak

Yönetmene göre “Romulus the Alien” korku türünde “saf bir film” olacak

Yeni tanıtılan “Alien: Romulus” filmi, yönetmen Fede Alvarez ile birlikte CCXP Mexico fuarında gösterildi. Tartışma sırasında, birkaç yüzü tutanın doğumunu gösteren yeni bir sahne sunuldu ve sonunda bir mürettebat üyesini yakalayan bir yüz tutanın doğumu yeniden filmde klasik bir Alien doğum sahnesini ortaya çıkardı!

Fede Alvarez’ün söylediğine göre, “Romulus” insan deneyimi, hayatta kalma hakkında bir filmdir. “Ve bu açıkça bir korku filmi olacak”. Alvarez, her Alien filmi yönetmeninden farklı ve farklı yaklaşımlarla özel bir film olduğunu ekledi. Onun için “Alien”i korku yolunda yükseltmek ve insanları korkutmak isteği vardı! Son olarak, yönetmen, bu film hayranları için referanslarıyla benzersiz olacağını belirtti. Ancak aynı zamanda yeni hayranlar için de bir rehber olacak!

Bu arada, Entertainment Weekly dergisi, “Alien: Romulus” adlı fantastik korku filminin yeni sahnelerini yayınladı, xenomorph ve savaşa hazırlanan insanları konu alan. Yaklaşan filme dair önizlemede şu ifadelere yer verildi: “Alvarez, xenomorph tasarımının orijinal Giger yaratığına daha fazla yakın olduğunu vaat ediyor.”

“Alien: Romulus” filmi bizi bu yılın 16 Ağustos’unda yeni korku krallıklarına götürecek.