Android ve iOS için Yeni Ücretsiz Pokemon TCG Uygulaması Duyuruldu

Android ve iOS için Yeni Ücretsiz Pokemon TCG Uygulaması Duyuruldu

Ücretsiz Pokemon TCG Card Dex Uygulaması

Ücretsiz Pokemon TCG Card Dex Uygulaması

Yeni bir Pokemon akıllı telefon uygulaması iOS ve Android yolunda. Pokemon Company, kullanıcıların Pokemon kart koleksiyonlarını kolayca kataloglayabilmelerini sağlayan ücretsiz bir uygulama olan Pokemon TCG Card Dex‘i duyurdu.

Pokemon TCG Card Dex bugün İsveç’te bulunmaktadır ve “yakında” diğer bölgelere yayılacaktır. Uygulama, akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak fiziksel Pokemon TCG kartlarınızı taramanızı ve sahip olduklarınızı izlemenizi sağlar. Pokemon TCG: Sun & Moon serisinin çıkışından bu yana her kartın bulunduğu kapsamlı bir veritabanına göz atabilir ve koleksiyonunuzu el ile kataloglayabilirsiniz.

Pokemon Company, ne zaman Pokemon TCG Card Dex’in dünyanın diğer yerlerinde indirilebileceğini açıklamamıştır, ancak uygulama İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca ve Portekizce gibi birçok dili desteklemektedir. Pokemon Company, taradığınız herhangi bir kartın, gerçek kartınızdan farklı olsa bile, seçtiğiniz dilde görüntüleneceğini söylüyor.

Card Dex uygulaması son Pokemon TCG genişlemesinin yayınlanmasından kısa bir süre sonra geliyor: Sun & Moon – Team Up. İlk olarak geçen Ağustos 2018 Pokemon Dünya Şampiyonası sırasında ilan edilen genişleme, Pokemon duos’u inanılmaz derecede güçlü saldırılara ve yüksek HP’lere sahip olan yeni Tag Team GX kartlarını tanıttı. Pokemon TCG web sitesinde genişleme hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.