Apex Legends 50 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Apex Legends 50 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Apex Legends Oyuncu Sayısı

Apex Legends Oyuncu Sayısı

Respawn‘dan Vince Zampella’ya göre, Apex Legends sadece bir ay önce başlatıldı ve 50 milyon kişi tarafından oynandı. Sadece birkaç hafta önce çoğumuzun oyunu hiç duymadığını düşünmek garip ve kesinlikle çok daha uzun zamandır varmış gibi hissettiriyor. Bu süre içinde, oyuncular 158 milyon bitirici, 1.23 milyar ultimate, 31 milyar ping yerleştirilmesi ve 170 milyon kez yeniden doğma kullandılar.

Yine de astronomik sayılar tamamen şaşırtıcı değil. Piyasaya sunulduğu andan itibaren topluluk içinde yolunu çizmeye başladı. İlk gününde 2,5 milyon oyuncu vardı. Bu 72 saat sonra 10 milyon oyuncuya ulaştı. Ve ilk haftasının sonunda, 25 milyondan fazla insan oyunu oynamaya başlamıştı.

Analist Daniel Ahmad, Fortnite‘ın ilk oyuncu sayıları ile, özellikle battle royale arasında Twitter’da bazı karşılaştırmalar yaptı. Buna göre, Fortnite’ın 10 milyon oyuncuya ulaşması iki hafta sürdü ve 16 hafta sonra bile, 50 milyon oyuncuya sahip değildi. Bu en yakın karşılaştırma ve rakamlar ilginç. Ama yine de iki oyunun çıktığı dönemler farklılıklar gösterir.

Fortnite’ın battle royale modu göründüğünde battle royale hala çok yeniydi ve insanların oldukça ilgisiz olduğu bir oyun türüne dayanıyordu. Save the World, daha önce çıkmış bir oyun karmaşasıydı. Fortnite ayrıca bitmiş bir durumda başlamadı. Apex Legends ise tam ve parlak bir oyundur.

Apex Legends hızla Epic‘in devine yetişirken, hala arada 150 milyon oyuncu var. Oyundaki en iyi silahları öğrenmek için Apex Legends En İyi Silahlar konumuzu inceleyebilirsiniz. Ayrıca hangi ganimetlerin haritanın neresinde olduğunu bilmek istiyorsanız Apex Legends Ganimet Yerleri konumuza göz atabilirsiniz. Bununla birlikte oyunda nasıl şampiyon olacağınızın yollarını derlediğimiz Apex Legends İpuçları konumuza bakabilirsiniz. Oyun için sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız Apex Legends Sistem Gereksinimlerikonumuza bakabilirsiniz. İsterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyunu hemen indirebilirsiniz.

Apex Legends İndir