Apex Legends Güncellemesi

Apex Legends Güncellemesi

Apex Legends Güncelleme

Apex Legends Güncelleme

Apex Legends‘ın ilk yaması şimdi aktif ve oyunun sorunlarını çözüyor. Oyuncuların kilidini açması için yeni skinler ve diğer kozmetik öğeler getiriyor. Güncelleme tam olarak ne yapıyor biraz bahsedelim.

01 Güncellemesi, ilk önce Apex Legends mağazasına Sevgililer Günü temalı birkaç eşya ekliyor: özellikle, Longbow DRM için “Shot Through The Heart” skini ve “Love of The Game” Pathfinder pankart çerçevesi. Her ikisi de sadece 13-19 Şubat tarihlerinde satışa sunulacak.

13-19 Şubat tarihleri arasında “Live Die Live” pankart rozeti de kazanabilirsiniz. Hafta boyunca bir kadronuzu canlandırdığınızda kilidi açılır.

Bunun dışında, yama çoğunlukla Apex Legends’daki hataları gidermeye odaklanır. Bazı oyuncuların arkadaş listelerini herkese çevrimdışı olarak göstermelerine neden olan bir sorun olduğu için, oyuncuların envanterlerinde kademesiz olarak öğeleri çoğaltmasına izin veren bir istismar düzeltildi.

King’s Canyon haritasındaki bazı sorunlar giderildi; bu da sizi garip yerlere sıkışıp kalmamaya veya görünmez deliklerden düşmemenize yardımcı olacak. Respawn, PlayStation Plus Play Pack’i takan PlayStation 4 oyuncuları için, birkaç sanat eserini yeni sanat eserleri ile güncelledi.

Respawn’ın Reddit’te paylaştığı yama notlarını aşağıda okuyabilirsiniz. Merak ediyorsanız Apex Legends en iyi silahlar konumuza göz atın. Aynı zamanda oyunu kazanmanın yollarını derlediğimiz Apex Legends İpuçları konumuza göz atabilirsiniz. Oyun için sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuza bakabilirsiniz. İsterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyunu hemen indirebilirsiniz.

Apex Legends İndir

13 Şubat Apex Legends Güncellemesi Yama Notları

Sevgililer Günü
– “Live Die Live” Pankart Rozeti Eklendi: Bu sınırlı zaman rozetini kazanmak için takımınızın üyelerini 2/13 ile 2/19 arasında canlandırın.
– Mağazaya Sevgililer Günü kozmetik ürünleri eklendi. 2/13 ile 2/19 arasında başlayan mağazada aktif ve hazır olacaklar.
– – “Through the Heart” Longbow Epic DMR skini
– – “Love of the Game” Pathfinder pankart çerçevisi

İstikrar / Hatalar / Performans / Yaşam Kalitesi
– UI’ye çeşitli iyileştirmeler ve ince ayarlar yapıldı.
– Daha yavaş sabit disk kullanan oyuncuların çökmesine neden olan uzatılmış zaman aşımı halledildi.
– Bir dizi müşteri ve sunucu kararlılığı sorunu ele alındı.
– Envanterinizde yinelenen öğeler bulundurmaya devam edebileceğiniz sabit kullanım düzeltildi.
– Bir dizi istikrar ve performans sorununu ele alındı.
– İlk kez bağlanırken oyuncuların lobide gri ekran alması sorunu düzeltildi.
– Arkadaş listenizin tüm arkadaşlarınızı çevrimdışı olarak gösterip parti verememesi sorunu düzeltildi.
– Bloodhound’s Eye of the Allfather klonlarının dünyada kalma süresi 1 saniye kısaltıldı.

Donanım
– Arc Star artık bir el bombası uyarısı göstergesini gösteriyor.

King’s Canyon
– Harita coğrafyası gibi, üzerinde düşebileceğiniz delikler ve oyuncuların sıkışabileceği alanlar ile birlikte bir sürü başka sorunlar ele alındı.

PlayStation Plus Play Pack
– Playstation Plus Play Pack için Flatline skin ve Banner Card ile güncellendi ve isimleri Deep Blue olarak değiştirdi. Bu, zaten skinleri ödüllendirilmiş olan tüm oyuncuları etkileyecektir.