Beyond Two Souls Sistem Gereksinimleri

Beyond Two Souls Sistem Gereksinimleri

Beyond Two Souls

Beyond Two Souls

Beyond: Two Souls, Quantic Dream tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan PlayStation 3 ve PlayStation 4 video oyun konsolları için interaktif bir drama ve aksiyon-macera oyunudur. Ekim 2013’te piyasaya sürüldü.

Oyunda iki oyuncu karakteri bulunmaktadır. Biri Jodie Holmes iken diğeri Aiden adında, doğumdan bu yana Jodie’ye bağlı ayrı bir ruh olan, manevi bir varlıktır. Aktris Ellen Page tarafından canlandırılan Jodie, Aiden ile olan psişik bağlantısı üzerinden doğaüstü güçlere sahip. Aiden’ı ve paylaştığı güçleri kontrol etmeyi öğrenirken ergenlikten yetişkinliğe geçiyor.

Beyond: Two Souls, oyuncunun hikayeyi ilerletmek için sahnedeki nesnelerle ve diğer oyuncu olmayan karakterlerle etkileşime girmesini ve yönlendirmesini gerektiren interaktif bir oynanışa sahiptir. Oyuncu öncelikle oyun içi ortamlarda Jodie’yi kontrol eder. Herhangi bir zamanda, oyuncu (veya iki oyunculu bir oyun sırasında ikinci oyuncu) bunun yerine Aiden’ı kontrol edebilir. Aiden, ahlaksız bir varlık olarak, noclip modunda kalıcı olarak var olur ve duvarlar, tavanlar ve diğer engeller arasında hareket edebilir; bununla birlikte, manevi bağlanmalarından dolayı Jodie çevresinde yalnızca belirli bir yarıçapta hareket etmesiyle sınırlıdır.

Oyun şimdi PC’ye geliyor. Bununla birlikte PC gereksinimleri de ortaya çıktı.

Beyond: Two Souls Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)
 – İşlemci: i5-2400 3,4 GHz veya eş değeri
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 veya eş değeri

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 (64 bit)
 – İşlemci: i7-2700K veya eş değeri
 – Bellek: 12 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 veya eş değeri