Black Ops 4 Güncellemesi Xbox One ve PC’de Yeni Etkinlik ve Zombies Gauntlets Ekliyor

Black Ops 4 Güncellemesi Xbox One ve PC’de Yeni Etkinlik ve Zombies Gauntlets Ekliyor

Black Ops 4 Güncellemesi

Black Ops 4 Güncellemesi

Treyarch, Call of Duty: Black Ops 4 için bir güncelleme daha yaptı. Bu hafta geliştirici, Gauntlets ve yeni Zombies modu için Elixirs, geçen hafta PS4’te piyasaya sürdükten sonra Xbox One ve PC’ye getirdi. Sony’nin konsolu ise yeni bir etkinlik ve Black Market ganimeti alıyor.

PS4’te Treyarch, Barbarians adlı Black Market’te dört haftalık özel bir etkinlik akışını başlattı. Bu etkinliğin bir parçası olarak geliştirici, Operation Absolute Zero‘nun altına 25 yeni aşama ekledi, bu sayede oyuncular seviye başına normalden daha fazla ganimetin kilidini açabilecekler. Yeni ödüller arasında kıyafetler, jestler, Reactive Camo ve KAP 45 tabanca yer alıyor.

Geliştirici ayrıca tüm platformlarda yeni bir Featured listesi başlattı: Chaos Domination. Bu modda altı oyuncudan oluşan iki takım ve üç saniyelik bölge yakalama süresi bulunuyor. Sunulan kategoriye ayrıca Team Tactical Moshpit, Mercenary Deathmatch Moshpit, Mercenary Hardcore Moshpit ve Mercenary Capture Moshpit de eklendi.

Xbox One ve PC’de Gauntlets, Zombies modu için kullanılabilir. Bunlar, her tur için benzersiz kuralları olan 30 turluk zorluklardır ve oyuncular, kaç turu tamamladıklarına bağlı olarak madalya ve ödüller kazanabilirler. Gelecek haftalarda gelmesi daha da kararlı olan üç yeni Elixirs de var.

Son olarak, güncellemeyi tamamlayan, platformlar boyunca bir kaç iyileştirme ve hata düzeltmesidir. Tüm yama notlarını Reddit‘te bulabilirsiniz.

23 Ocak’tan itibaren, Blackout‘taki Down But Out sınırlı zaman modu, geçen hafta PS4’teki ilk çıkışının ardından Xbox One ve PC’ye genişleyecektir. Bu arada, Black Ops 4’ün devam etmekte olan ücretsiz Blackout oynama süresinin 24 Ocak’ta bitmesi planlanıyor.