En İyi Minecraft Sunucuları

En İyi Minecraft Sunucuları

Minecraft Sunucuları

Minecraft Sunucuları

Fantazi gibi mi? En sevdiğiniz TV şovunun veya filminizin bloklu bir rekreasyonunda gezinmek mi istiyorsunuz? Yasak korkusu olmadan kederlenmek ister misiniz? Bunun gibi şeyler istiyorsanız sunucular sizi ele geçirmiş olabilir.

Bir sunucuya katılmak güzel ve basittir. Tek yapmanız gereken Minecraft‘ı normalde yaptığınız gibi yüklemek, çok oyunculu olmak, ardından bir sunucu eklemek. İstediğiniz adı seçin, ardından aşağıdaki kutuya Ctrl+V IP adresini girin. Kaydedin, oyna’yı tıklayın. Bazı sunucuların düzgün çalışması için veri indirmeniz gerektiğini unutmayın. Bu herhangi bir noktada başarısız olursa, sadece çıkın ve denemeye devam edin. Eninde sonunda çalışacaktır. İşte en iyi Minecraft sunucuları listesi.

1. The Lord of the Craft

1. The Lord of the Craft

Bu Yüzüklerin Efendisi sunucusuna benzese de, tam olarak değil. Bu fantazi, elbette, ama rol oynamaya büyük önem veriyor. Dünyası ve onun ilimi, halihazırda kurulmuş ortamı, farklı krallıklar (yüksek elfler, kara elfler, cüceler, vb.) arasında seyahat etmek anlamına gelen yararlı bir warp komutu. İhtiyacın olan tek şey katil bir skin ve özenli bir alt hikaye.

IP Adresi: mc.lotc.co

2. Grand Theft Minecart

2. Grand Theft Minecart

Bu sunucunun hangi popüler video oyunu serisine dayanacağını muhtemelen tahmin edebilirsiniz. Hello Kitty Online olan durdurulamaz juggernaut veeya GTA. İkisinden biri.

Bu sunucuya katılın ve iki farklı oyun moduna (Grand Theft Minecart ve Vice Minecart) 35 farklı GTA esinli silahla dahil olacaksınız. Arabalar, uçaklar ve elbette tanklar da dahil olmak üzere araç teklifleri de var. Eğer bir patlayıcı cinayet-çılgınlığı yapmak için bir seçenek yoksa, o da GTA olmadığındandır.

IP Adresi: mc-gtm.net

3. The Mining Dead

3. The Mining Dead

Minecraft’tan eksik olan şey nedir? Silahlar! Ama bu onu sadece Fortnite yapar. Her iki durumda da The Walking Dead TV şovunun veya çizgi romanının hayranı iseniz, silah, mermi ve genellikle ölümsüzlüğü ortadan kaldırmaya yardımcı olacak bir şeyler bulmak için çabalıyorsanız, tüm ünlü mekanlara girmek için harika bir fırsat.

IP Adresi: hub.havocmc.net

4. Arkham Network

4. Arkham Network

“Bu şehirde başarısız oldun!” diye bağırarak bir pelerin takılmasına izin verin! Belki dünyanın yandığını izlemek isteyen bir anarşistsin? Hangi tarafa katılmayı seçerseniz seçin, Arkham Network’ün keşfedilmeye yalvaran bir çizgi roman dünyası vardır vee açıkça kederlidir. Ayrıca para kazanmak için bir dizi farklı günlük iş ve katılacak çok sayıda oyuncu var. Bu sunucunun en önemli kurallarından biri de arkadaş edinme çabası. Onlara ihtiyacın olacak.

IP Adresi: mc.arkhamnetwork.org

5. Pokefind

5. Pokefind

Muhtemelen orada en iyi Pokémon / Minecraft mashuplarından biri, Pokefind beklediğiniz gibi başlar. Bir Pokémon seçerek görevlendirilmeden önce bir profesörle tanışırsın. Başlangıçtaki seçim seçenekleri, 1. Nesil, yani Charmander, Bulbasaur ve Squirtle’ı yansıtır. Bulbasaur’u seçtikten sonra (çünkü kesinlikle yapmalısın!), Pokémon’un merkezinde rahatlayabilir, işçiliği öğrenebilir ya da vahşi hayvanlara yönelebilir ve bazı zavallı hayvanlarla savaşabilirsiniz. O zaman gerçek oyun gibi olur.

IP Adresi: Play.pokefind.co

6. MC Middle Earth

6. MC Middle Earth

Bir ekip Minecraft’ta Yüzüklerin Efendisi Evrenini yeniden yaratmaya çalıştı ve sonuç gerçekten nefes kesici bir şey. Bu dünyadaki her şey, mümkün olduğunca gerçekçi hissetmek için titizlikle hazırlanmış. Shire’da bir gezintiye çıkmak birkaç saat kaybetmenin güzel bir yoludur, ancak bir gezi turu için burada değilseniz, bir PvP sunucusu da vardır.

İnşa IP Adresi: build.mcmiddleearth.com
PvP ve Etkinlik IP Adresi: pvp.mcmiddleearth.com

7. The Tomb

7. The Tomb

Minecraft sunucularının dünyasında yeniyseniz, bir cezaevi sunucusunun ne olduğunu bilmiyorsanız sıkıntı değil. Temel olarak, oyuncu bir alanda ortaya çıkar ve kilitlenir. Tomb’da bu, cömert süslemelerle dolu bir yeraltı madenidir. Buradaki amaç, kaynak toplayarak ve satarak seviye atmak ve kaçmaktır. No Man’s Sky’ın bir uzay gemisi olmadan yeraltında tuzağa düşmesi gibi düşünün.

IP Adresi: the-tomb.com

8. Extreme Craft

8. Extreme Craft

En popüler olanlardan birini bahsetmeden Minecraft sunucularının bir listesini çıkaramazdık. Extreme Craft, tam olarak dışarıda kalma modu, açlık oyunları, gruplar, skygrid, skywars, skyblock, asit adası ve eggwars dahil olmak üzere oynayacağı modların sayısından dolayı popüler olmaya devam ediyor. Bu, bir yaratıcı modun ve rol oynama seçeneğinin üstünde. Minecraft’ın en büyük popüler derlemesi gibi bir şey.

IP Adresi: play.extremecraft.net

9. Minewind

9. Minewind

İnsanlardan nefret eden kişiler için Minewind, tek kuralın hile yapmadığı bir anarşi sunucusudur. Saatlerce güzel bir kule inşa eden birini görüyor musunuz? Öfkelendikçe herşeyi yıkıp uçurmak için çabalıyorlar. Elmasların yanında başka bir oyuncu mu? Onların kafalarını lava batırın. Burada arzu ettiğiniz kadar olumsuz yansımalar yaratabilirsiniz. Bu, kaçınmak isteyebileceğiniz bir sunucu olsa da, ziyaret etmek isteyebileceğiniz bir sunucudur, çünkü belki de siz korkunç bir insansınızdır.

IP Adresi: play.Minewind.com

10. Potter World MC

10. Potter World MC

Potter World’e ilk girdiğinizde, Hogwarts’un arka planda uğursuz bir şekilde oturduğu gibi, kendisi bir ruhla dövüştüğü çocuk tarafından karşılanırsınız. Middle Earth’e çok benzer, ama Potter World’e, özgünlüğe geldiğinde her şey yolunda gider. Binalar, iç mekan mobilyalarıyla birlikte, aklın gözünde olduğu gibi görünür. İksir yapımı, düellolar, diğer büyücüler ve cadılar hakkında bilgi edinebilir ya da quidditch’in dostça bir turunu oynayabilirsiniz. Bu en güçlü olan Minecraft’tır: AAA meslektaşlarının en iyi oyun dünyalarını yaratıyor.

IP Adresi: play.potterworldmc.com

Eğer en iyi Minecraft haritalarına göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. En iyi Minecraft Pocket Edition seedlerine de buradan göz atabilirsiniz. Minecraft’ın en popüler hileleri için ise Minecraft Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz. Ayrıca oyunu indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Minecraft İndir (PC)
Minecraft İndir (APK)