Epic Games Store’da PC Oyunu Jackbox Party Pack Ücretsiz

Epic Games Store’da PC Oyunu Jackbox Party Pack Ücretsiz

Jackbox Party Pack Ücretsiz

Jackbox Party Pack Ücretsiz

Epic Games, bu yıl iki haftada bir yeni ücretsiz PC oyunu veriyor ve bu oyunların bir yenisi bugün ücretsiz. 24 Ocak’tan 7 Şubat’a kadar; ilk JackBox Party Pack ücretsiz olarak satılıyor.

Tek yapmanız gereken, şirketin Mağazasında bir Epic hesabı oluşturmak ve bu tarihler arasında oyunu istemek. Ardından, 7 Şubat’tan sonra bile istediğiniz zaman ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. Şu anda ücretsiz olan oyun ise, What Remains of Edith Finch. Ancak bu önümüzdeki birkaç saat içinde sona erecek. Süre bitmeden What Remains of Edith Finch’i hemen ücretsiz olarak almak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Jackbox Party Pack, adından da anlaşılacağı gibi, öncelikle parti durumları için tasarlanmış bir mini oyunlar topluluğudur. Oyuncuların akıllı telefonlarını rekabetçi etkinliklerde denetleyici olarak kullanır. Bunlar genellikle, kullanıcı tarafından yaratılan çizimlerin veya şakaların yorumlanmasını içerir. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu genellikle yaramazlıklarla sonuçlanır.

Serinin 2014’teki lansmanından bu yana her yıl yeni bir giriş yapıldı ve en son Jackbox Party Pack 5 geçtiğimiz yılın sonuna doğru çıktı. Bu seri ayrıca PS4, Xbox One ve Nintendo Switch’te de mevcuttur.

Jackbox Party Pack’e ücretsiz olarak hemen buradan ulaşabilirsiniz.