Fortnite 14 Days of Summer Challenges; Parti Balon Süslemeleri Patlatma, Tek Boynuzlu At Yüzme Simidi Arama ve Daha Fazl

Fortnite 14 Days of Summer Challenges; Parti Balon Süslemeleri Patlatma, Tek Boynuzlu At Yüzme Simidi Arama ve Daha Fazl

Fortnite 14 Days of Summer Challenges

Fortnite 14 Days of Summer Challenges

Fortnite‘ın ilk 9.30 içerik güncellemesi yayınlandı, bu da oyunun 14 Days of Summer etkinliğinin başlamasına neden oldu. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, geliştirici Epic Games yeni sınırlı süreli mod başlatıyor ve her gün 24 saat boyunca eski bir silahı geri getiriyor. Hepsi bu değil; oyun ayrıca yeni bir günlük challenge sunacak ve eğer onu tamamlarsanız, özel yeni bir ödül alacaksınız.

14 Days of Summer etkinliğinin yedinci günündeyiz. Bu, şu ana kadar tamamlanacak yedi challenge olduğu anlamına geliyor. Bunlardan ilki plaj partilerinde dans etmeyi içerir. Neyse ki, plaj partilerini bulmak oldukça kolaydır; alanlar plaj sandalyeleri, balonlar ve diğer parti unsurları ile süslenmiştir. Nerede bulunduklarına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz.

Fortnite Plaj Partileri Nerede Bulunur?

İkinci challenge ise beş farklı maçta dev bir plaj topuna zıplamak. Plaj topları her zaman haritanın belirli bölgelerinde bulunur, bu yüzden yapmanız gereken tek şey, topları bulmak ve onlarla temas kurmak. Nerede bulacağınıza aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Fortnite Dev Plaj Topları Nerede Bulunur?

Üçüncüsü, Drum Gun ya da günlük mahzenden çıkan silahı kullanarak beş rakibi ortadan kaldırmak, dördüncü challenge ise Bus Driver’a teşekkür etmenizi, ardından beş farklı maçı ilk 20’de bitirmenizi istiyor.

Beşinci 14 Days of Summer challenge diğerlerine göre biraz zorlu olabilir. Bu görev sizden beş parti balon süsü patlatmanızı ister. En zor kısım nereye gidileceğini bilmektir. Challenge 6 size tek boynuzlu at yüzme simidi arama görevini verir. Önceki challenge gibi, bu da sadece nereye bakılacağını bilmekle ilgili bir konudur. Yedinci challenge çok daha kolaydır. Bu, sizden üç farklı maçta su balonu olan bir oyuncuya vurmanızı ister.

Daha önce belirtildiği gibi, tamamladığınız her 14 Days of Summer challenge için yeni bir ödül alacaksınız. Bunlardan ilki, yeni Deep End dans ifadesi, ikincisi ise Soak It Up adında olağandışı görülen nadir bir yükleme ekranı. Üçüncü challenge görevini tamamladığınızda yeni bir nadir oyuncak olan Su Balonu kazanacaksınız. Şimdiye kadarki challenges ve ödüllerin tam listesini aşağıda görebilirsiniz.

Fortnite 14 Days of Summer Challenges

 – Farklı Plaj Partilerinde Dans Edin (6) – Deep End ifadesi
 – Farklı maçlarda dev bir Plaj Topuna atlayın (5) – Soak It Up yükleme ekranı
 – Günlük mahzenden çıkan silah veya Drum Gun ile rakipleri yok edin (5) – Su Balonu oyuncağı
 – Bus Driver’a teşekkür edin ve farklı maçlarda ilk 20’de bitirin (5) – Perfect Blend ifadesi
 – Parti balon süslerini batlatın (5) – Sunny sprey
 – Tek Boynuzlu At Yüzme Simitlerini arayın (3) – Neon Tropic kaplamalar
 – Farklı maçlarda Su Balonu olan bir oyuncuyu vurun (3) – Yükleme ekranı