Game of Thrones Oyuncu Koltukları Ön Siparişe Açıldı

Game of Thrones Oyuncu Koltukları Ön Siparişe Açıldı

Koltuklar, her biri fantezi dizisinden farklı bir evi temsil eden farklı tarzlarda açığa çıkıyor. Bunların arasında Targaryen, Stark ve Lannister var, muhtemelen dizinin en önemli üç evi. Her üç tasarım da oldukça şaşırtıcı ve her bir evin mührü sandalyenin içine işlenmiş kelimelerle birlikte işleniyor. En sevilen evler bir yana, Lannister sandalye tartışmasız en havalı, en ince marka ve en zarif tasarım. Üçü de, birkaç yıl öncesindeki sınırlı sayıda üretilen Game Of Thrones Xbox One ile uyumu hoş olacak.

 

Sandalyeler çeşitli boyutlarda geliyor, bu yüzden hayranlar için uygun çeşitli seçenekler var, ancak hepsi de oyun sandalyesi spektrumunun en pahalı ucunda ve fiyatları 389 dolara (güncel kurla 2.333 TL’ye) ulaşmaktadır. Bu yazının yazıldığı sırada, sandalyeler ön sipariş için hala mevcut olsa da, Secret Labs sandalyelerin sadece sınırlı sayıda bulunduğunu belirtti, bu yüzden en sevdikleri diziyi, yapılan bir tahttan daha rahat bir şekilde izlemek isteyen taraftarlar, birini seçmeyi umarlarsa hızlı hareket etmek yararlarına olacaktır.

Son Savaş Başlıyor!

Game of Thrones kültürel bir fenomen haline geldi, ancak oyunlar söz konusu olduğunda çok fazla şansı olmamıştı. Son nesil konsollarda cansız bir RPG ve bir sezonluk Telltale oyunu vardı, bununla birlikte son söylenenin Telltale’in kapanışı göz önüne alındığında tam olarak çözülme olasılığı düşük. Ayrıca Xbox, Game of Thrones ile ilgili bir şeyler satıyor ve bunun bir oyun olması muhtemel. Geçmişte bir Game of Thrones oyunu yaratan FromSoftware söylentileri vardı, ki bu ilginç bir karışım olacaktı.

 

Xbox bu yıl E3 için bazı büyük planlar sunuyor, bu yüzden Game of Thrones oyunu gerçek bir şeymiş gibi görünüyor. Xbox, HBO ve George R.R. Martin için bariz bir hareket gibi görünse de sadece zaman anlatacak. Ne olursa olsun, bu sandalyeler Game of Thrones hayranları için mükemmel olmalı.