Gerçekçi Ses Tasarımına Sahip FPS Oyunu Insurgency: Sandstorm İndir

Gerçekçi Ses Tasarımına Sahip FPS Oyunu Insurgency: Sandstorm İndir

Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm dün başladı. Oyun epey gerçekçilik sunuyor. Kendinizi duvarların arkasına gizlenirken, ara sokaklar arasında sprint yaparken ve isyancıların duman örtüsü altında avluya döküldüğü sırada vurulmamaya çalışırken bulabilirsiniz. Bu özellikle kulaklıkları kullandığınızda şaşırtıcı derecede gürültülü ve son derece stresli bir nişancıdır.

Sandstorm, ayrıntılarda çok fazla boğuşmadan bir sim havasına sahiptir. Bir arcade nişancı kadar tempolu olmasına rağmen, otantik hissettiriyor. Silahlar ağırdır. Yeniden yüklemek için biraz zaman alacak kitin mekanik parçalarından oluşur; mermiler çok, çok öldürücüdür. Ve eğer ölürseniz, sadece takımınız yeni bir hedefi ele geçirdiğinde yeniden doğabilirsiniz.

Oyun iyi görünüyor ama inanılmaz geliyor. Aşırı derecede gürültülü, patlamalar ve mermiler adeta savaşın sesini öfkeli bir şekilde sunuyor. Bu ses, minimalist kullanıcı arayüzü yerine kaosun anlamını oluşturmanıza yardımcı olur. Konuma bağlı VOIP yardımcı olur, ancak oyun içi ses kendi başına mükemmel bir iş çıkarır.

8 oyunculu kooperatif bir oyun, ancak 16 vs 16 PvP modu da vardır. Şaşırtıcı miktarda kozmetik kişiselleştirme de var ve kapının hemen dışında mevcut. Security ve Insurgents her iki taraf da, gösterişli askeri araçlardan düzenli bir hijaba kadar, giymek için benzersiz kıyafetler alırlar. Giysi ve aksesuarların yanı sıra, cinsiyetinizi ve birkaç başka fiziksel özelliği de seçebilirsiniz.

Oyunu oynamak için hangi sistem gereksinimlerine ihtiyacınızın olduğunu öğrenmek için Insurgency Sandstorm Sistem Gereksinimleri konumuza bakabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak da oyunu indirebilirsiniz.

Insurgency Sandstorm İndir