Gothic Remake’den Dört Yeni Ekran Görüntüsü Ortaya Çıktı

Gothic Remake’den Dört Yeni Ekran Görüntüsü Ortaya Çıktı

Alkimia Interactive ve THQ Nordic, Gothic Remake’ten canavarın onuncu konsept sanatını yayınladıklarından bu yana sadece üç gün geçti, bu sanatta alevli bir iblis görülmektedir. Ve şimdi CD-Action Magazine, 4 yeni ekran görüntüsü yayınladığı için tekrar oyunu hatırlamak mümkün hale geldi.

İlk ekran görüntüsünde Eski Kamp lideri Gomez temsil edilmektedir. Ve oldukça sağlam göründüğünü söylemek gerekir.

Aynı şey ikinci ekran görüntüsünde bulunan küçük bir kampın etrafında toplanan goblinler için de söylenebilir. Bu kare ayrıca bu yaratıkları tasvir eden konsept sanatıyla karşılaştırabileceğimiz için ilginçtir. Böylece, şimdiye kadar yukarıda bahsedilen alevli iblis, alev yarıçı ve çamur yılanı, büyücü iskeleti, harpi, köstebek sümüğü, kan emici, creeper, stalker ve goblin gibi diğer canavarların oyunda nasıl görünebileceği hakkında bir fikir edinebiliriz.

Diğer iki ekran görüntüsünde ise takas noktasının yanındaki kapılar (Orri’nin koruduğu) ve Eski Kamp’taki kale kalenin yeraltı bölümü gösterilmektedir.

Gothic Remake’in ne zaman piyasaya sürüleceği hala belirsiz. Geliştiricilere göre bu 2024 yılı, ancak henüz oynanış gösterilmediği (Aralık 2023’te gösterinin “bir süre sonra” olacağı söylendi) ve gösterilen tüm kareler – sanat çalışmalarını saymazsak – oyun üzerindeki erken aşamalara ait olduğu için bu konuda bazı şüpheler olabilir. Oyun PC, PS5 ve XSX/S için geliştirilmekte.