Helldivers 2 yer alan aktör Craig Lee Thomas, oyun bağımlılığından bahsetti.

Helldivers 2 yer alan aktör Craig Lee Thomas, oyun bağımlılığından bahsetti.

Son zamanlarda PC Gamer yayınında Helldivers 2’nin giriş videosunda rol alan Craig Lee Thomas ile bir röportaj gerçekleşti. Ancak görünüşe göre oyuncuyu oyuna sadece giriş videosu bağlamıyor:

“Bu oyunla doymak bilmiyorum. Her fırsatta böcekleri ve otomatları yok etmeye çalışıyorum.” – dedi oyuncu

Thomas ayrıca oyun içinde en sevdiği silahı olan AR-23P Liberator Penetrator adlı yarı otomatik atış moduna sahip silah hakkında konuştu. Ona göre, bu silah onu Halo 3 oyunundaki zamanlara geri götürüyor, oyuncunun silahıyla bir bütün olma hissini yaşadığı zamanlara. Thomas ayrıca oyunda böceklerle savaşmayı sevdiğini söylemesine rağmen, otomatlarla savaşmayı tercih ettiğini belirtti:

“Oyundaki favori anılarımdan biri, iki düşman fraksiyonun arasında kalmaktı, ancak otomatları savaşırken daha çok keyif aldığımı itiraf etmeliyim. İki benzinli testere taşıyarak dört baskınla kaçarken, topçu ateşi her yeri yok ederken, sanki her seferinde bir filmdeymişim gibi hissettiriyor.” – oyuncu ekledi

Craig Lee Thomas, Arrowhead Game Studios’un oyun üzerinde yaptığı çalışmayı övdü ve Helldivers 2 topluluğunu ayrıca takdir etti. Oyuncuya göre, oyun sırasında sıkça “Kucaklama” duygusunu kullanıyor ve ondan vazgeçmeyi düşünmüyor.