Mafia: Definitive Edition, Tommy’i 20 yeni hikaye görevinde bir otobüs şoförü yapma modunu aldı.

Mafia: Definitive Edition, Tommy’i 20 yeni hikaye görevinde bir otobüs şoförü yapma modunu aldı.

Geçen hafta Mafia: Definitive Edition oyunu için kullanıcı CapaCity97 tarafından geliştirilen Bus Mission Pack modu yayınlandı ve oyuncuları 1930’ların Lost Heaven şehrinde bir otobüs şoförü olarak rol almaya davet ediyor.

Geliştiricilere göre, modda oyunculara Lost Heaven sokaklarında heyecan verici bir yolculuğa çıkacakları kronolojik bir hikaye sunulan 20 görev bulunmaktadır. Şehir içi rotalardan bölge turlarına kadar – Tommy’nin şehir çevresindeki çeşitli manzaralarda yolcu taşıma zorluklarını hissetmesi gerekiyor.

Bus Mission Pack modunda çeşitli türlerde görevler sunulmaktadır; normal otobüs şoförü görevleri, atölye hizmetleri, yedek servis ve ayrıca “özel görevler” gibi. Modun yaratıcıları, bu modda oyuncuların sıkılmayacağını söylüyorlar.

Modifikasyonun çıkışı, oyuncuların oyun için kendi benzersiz görevlerini oluşturmalarına izin veren MDE Mission Builder aracı sayesinde mümkün hale geldi. Daha önce bu araçla mod yapımcıları, orijinal Mafia: The City of Lost Heaven‘ın görevlerinden biri olan Luca Bertone’un araba hırsızlığı görevlerini geri getirmeyi başarmışlardı.

Modifikasyonu sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz.