Mart 2019’da Çıkacak Yeni Oyunlar

Mart 2019’da Çıkacak Yeni Oyunlar

Mart 2019 Yeni Oyunlar

Mart 2019 Yeni Oyunlar

Mart ayındayız ve 2019 oyunlar açısından sürekli hareketli geçiyor. Capcom ve Square Enix, Ocak ayını iki büyük oyun, Resident Evil 2 remake ve Kingdom Hearts 3 ile kapatmıştı. Öte yandan, Şubat ayında Anthem, Metro Exodus ve Far Cry: New Dawn gibi üç büyük oyunun yayınlandığını gördük. Söylemek yeterli, şimdiye kadar oldukça yeni bir dizi yeni oyun oldu. Bununla birlikte Mart ayı, daha da heyecan verici yeni oyunlarla işleri daha da sarsmaya çalışıyor.

Mart ayının başlarında en büyük sürümler olarak, Dead or Alive 6 ve Devil May Cry 5 var. Ayın ortasında Tom Clancy’s The Division 2 geliyor. Sonlarına doğru, From Software’in yeni destanı Sekiro: Shadows Die Twice‘in ve Nintendo’nun sevimli platform oyuncusu Yoshi’s Crafted World‘ün lansmanını göreceksiniz.

Bu ay yolda birçok daha küçük deneyim ve remaster da var. Aşağıda Mart 2019 için en büyük yeni oyunların tümünü görebilirsiniz.

1. Devil May Cry 5 (PS4, Xbox One, PC) – Mart 8

1. Devil May Cry 5 (PS4, Xbox One, PC) - Mart 8

Altı yıllık bir aradan sonra, Devil May Cry serisi, bu ay Devil May Cry 5’i piyasaya sürmesiyle uzun zamandır beklenen dönüşünü gerçekleştirdi. Merakla beklenen oyun, serinin ticari markasının şık, üst düzey bir eylemini sunuyor. Ama bu sefer etrafta üç oynanabilir karakter var: şeytan ailelerini çağırarak savaşan Dante, Nero ve yeni gelen V. Önceki oyunlardan ayrılmasının tek nedeni bu değil; aynı zamanda oyuncuların çevrimiçi olarak takım kurmalarına olanak sağlayan Cameo System adlı yeni bir mekaniği tanıtıyor.

2. Tom Clancy’s The Division 2 (PS4, Xbox Once, PC) – Mart 15

2. Tom Clancy's The Division 2 (PS4, Xbox Once, PC) - Mart 15

The Division 2, Ubisoft Massive’in 2016 açık dünya nişancısını takip eder. Bu sefer Washington DC’de kurgulandı ve Division’nın başkenti geri kazanma girişimlerinin istismarları ile ilgileniyor. İlk oyun gibi, süreçteki her çeşit ganimeti toplarken, hedefleri tamamlamak için diğer oyuncularla birlikte çalışıyorsunuz.

3. Sekiro: Shadows Die Twice (PS4, Xbox One, PC) – Mart 22

3. Sekiro: Shadows Die Twice (PS4, Xbox One, PC) - Mart 22

Sekiro: Shadows Die Twice, övülen stüdyo From Software’in uzun zamandır beklenen yeni oyunudur. Tek silahlı kurt olarak bilinen gizemli bir şinobi olarak oynuyorsunuz. Silahlı bir protez kolu ile kaçırılan efendisini ve kolunu kesen kişinin intikamını almak istiyor. Gizli eylem unsurları ve daha akrobatik manevralar sunarak klasik Dark Souls formülünü genişletiyor gibi görünüyor.

4. Yoshi’s Crafted World (Switch) – Mart 29

4. Yoshi's Crafted World (Switch) - Mart 29

Yoshi’s Crafted World oldukça basit bir 2D yan kaydırma çubuğu gibi görünmekle birlikte, seviyelerin diorama olarak göründüğü formüle ince bir dokunuş sunar ve önden görünümden sahnelerin sırlarını ortaya çıkarmak için perde arkası görünümüne geçersiniz. Nintendo’nun E3 2017 sunumunda ortaya çıkan Yoshi’s Crafted World, Nintendo’nun en sevimli oyunlarından birine benziyor.

Mart 2019 Yeni Oyunlar (Tam Liste)

Mart 2019 Yeni Oyunlar (Tam Liste)