Marvel 1943: Rise of Hydra Macera Aksiyonu 2025 Yılında Çıkacak

Marvel 1943: Rise of Hydra Macera Aksiyonu 2025 Yılında Çıkacak

Marvel 1943: Rise of Hydra, Macera oyunu, Marvel ve Skydance New Media ortaklığı ile 2025 yılında piyasaya sürülecek. Bu duyuruyu yapan stüdyo, Uncharted üçlemesinin yaratıcısıdır. Platformlar henüz açıklanmadı. Oyunun gelecekteki motorunda çıkacak olan hikaye fragmanı ile duyuruldu.

Savaşın kaosunda dünyalar çarpışıyor. 1940’ların Kaptan Amerika ve Azzuri, Kara Panter, farklılıklarını aşmalı ve ortak bir düşmana karşı koymak için zorlu bir ittifak kurmalıdır. “The Howling Commandos” ‘tan Gabriel Jones ve vankandlı casus Nanali ile işbirliği yaparak işgal altındaki Paris’te kötü bir komployu durdurmaları gerekmektedir. Bu komplo, İkinci Dünya Savaşı’nın kaosunu Hydra’nın yükselişi ile sona erdirecek kaygılı bir tehlike taşımaktadır.

Yeni fragman, oyuncuları İkinci Dünya Savaşı zamanlarına götürecek olan benzersiz bir hikayeye bir bakış sunmaktadır, dört farklı karakterin oyunun farklı anlarında yer aldığı bir macera sunmaktadır.

Hikaye ilerledikçe oyuncular, genç Steve Rogers, yani Kaptan Amerika; 1940’ların Kara Panteri T’Challa’nın dedesi Azzuri; ABD askeri ve “The Howling Commandos” üyesi Gabriel Jones; ve Paris’te görevli vankandlı casus olan Nanali olarak dört ana karakterden birini üstleneceklerdir.

Yeni fragman, 20 Mart 2024 tarihinde Epic Games State of Unreal adlı etkinlikte gösterildi. Burada Skydance New Media ve Epic Games, Marvel 1943: Rise of Hydra için ultra-modern görsel efektler oluşturma alanında sürekli iş birliklerini duyurdular.