Outer Wilds Sistem Gereksinimleri

Outer Wilds Sistem Gereksinimleri

Outer Wilds

Outer Wilds

Outer Wilds açık dünya keşif aksiyon-macera indie video oyunudur. Oyunda, yerel güneşin süpernova olup onları öldürmeden sadece 20 dakika önce oyuncu karakteri kendilerini bir gezegende bulur. Oyuncu bu 20 dakikalık döngüyü sürekli tekrarlar, ancak sonraki oyunlarda sonucu değiştirmeye yardımcı olabilecek öğrenme ayrıntıları vardır. Oyun, 2015 Independent Games Festival Ödülleri’nde Seumas McNally Büyük Ödülü ve Tasarım Mükemmelliği kazandı. Mayıs 2019’da Microsoft Windows, OS X ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Outer Wilds’te oyuncu karakteri roketinin yakınında bir gezegende kamp yapmaya başlayan bir astronottur. 20 dakika içerisinde, yerel güneş süpernovaya gidecek ve oyun aynı anda başlayacaktır. Bu nedenle, oyuncu astronotun oraya nasıl ulaştığını, güneşin neden novaya gideceğini, Nomai’nin sırlarını, bu galaksiyi inşa eden uzaylı ırkını ve diğer bilgi ve sırları öğrenmek için “ilginç ve yoğun galaksiyi” keşfetmeye teşvik edilir. Bu keşifler oyunun sonraki tekrarlarında kullanılabilir. Örneğin, roketi kullanmak için, oyuncu astronotu fırlatma kodlarının bulunduğu yerel bir gözlemevine yönlendirmelidir. Oyuncu bir oyunda bunu bir kez yaptıktan sonra, bu bilgiler müteakip oyunda değişmez, böylece bir sonraki oyunda, oyuncu gözlemevini atlayabilir ve roketi bilinen kodlarla derhal fırlatabilir. Galaksi, oyuncu oyuna her başladığında aynı 20 dakikayı tekrar etse de, bu periyot boyunca değişecek ve bazı gezegen parçalarına yalnızca belirli zamanlarda erişilebilecektir.

Oyuncu karakteri sağlık ve oksijen sayaçlarına sahiptir ve karakter rokete geri döndüğünde yenilenir. Karakterin sağlığı veya oksijeni tükenirse ölür, ancak ana gezegende yeniden doğar.

Outer Wilds Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7
 – İşlemci: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6870
 – Depolama: 8 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 10
 – İşlemci: Intel Core i5-8400 | AMD Ryzen 5 2600X
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 | AMD Radeon RX 580
 – Depolama: 8 GB