Path of Exile 2’de bir açık arttırma evi olacak

Path of Exile 2’de bir açık arttırma evi olacak

Path of Exile’ın en büyük sorunu nedir? Oyuncular arasında ticaret sistemi.

Oldukça kullanışsız ve zaman alıcı, dış bir siteye girmemizi ve en kötü durumda onlarca kişiye spam atmamızı gerektiriyor. Ve yine de, oyuncunun sığınağını (bazını) ziyaret etmek ve onun bir dolandırıcı olmadığını ummak zorunda kalıyoruz.

Yıllar boyunca Grinding Gear Games, mevcut ticaret sistemi konusunda sadık kaldı, ancak şimdi – pazar koşullarının ve diğer ARPG’lerle (örneğin, Last Epoch bahsedildi) rekabetin değişmesi nedeniyle – Yeni Zelandalılar fikirlerini değiştirmeye karar verdiler.

Son röportajda Path of Exile 2’deki ticaret konusu ele alındı ve ortaya çıktığına göre Grinding Gear Games, oyunda gerçek bir açık artırma evi eklemeyi planlıyor, burada oyuncular – orta oyunda! – ilgilendikleri öğeleri kolayca bulabilecek ve satın alabilecekler (insanlara yazmaya ve başka bir tarafta çevrimiçi olmak zorunda kalmadan).

Henüz ayrıntılar açıklanmış değil, sadece Path of Exile 2’nin yeni bir para birimi olan altının, açık artırma evi içinde ticarete bir tür vergi olarak kullanılacağı belirtiliyor.

Açık artırma ve ticaret hakkındaki kesit 1:51:45’te başlıyor.

Hatırlatmak isterim ki Path of Exile 2’nin beta testi 7 Haziran’da başlıyor.