RDR 2: Roleplay için 5 Karakter

RDR 2: Roleplay için 5 Karakter

Red Dead Redemption 2 Roleplay Karakterleri

Red Dead Redemption 2 Roleplay Karakterleri

Red Dead Redemption 2‘nin ana öyküsünün beğenilmemesi zordur. Ama oyun sizi büyüleyici, aktiviteler, yan arayışlar ve rastgele yabancılarla dikkatinizi dağıtmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Opsiyonel ekstraların ciddiyeti ve Rockstar‘ın bunlarla dolu detayı, ana arayışa hiç dokunmadan istediğiniz herhangi bir kanun kaçağını oynayabileceğiniz anlamına gelir. Bir avcı-toplayıcı, kötü bir haydut ya da bir Vahşi Batı kaşifi olmak isterseniz, RDR 2 bunu gerçekleştirmenin yollarını sunar.

Ana görevden hoşlanmıyorsanız, ancak yine de Arthur‘u tutarlı bir karakter gibi hissetmek istiyorsanız, takılıp kalmanız için beş eğlenceli oyun stili oluşturduk. Tüm mekanikleri iyi bir şekilde kullanabilmeniz için önce Bölüm 2 görevlerinden bazılarını tamamlamanızı öneririz. Unutmayın Arthur versiyonunuz size özeldir, bu yüzden istediğiniz zaman kendi yeteneğinizi eklemekten çekinmeyin.

Oyundaki silahlar için Red Dead Redemption 2 Silahlar ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmek için Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konularımaza göz atabilirsiniz. Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz Red Dead Redemption 2 Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz. Eğer Red Dead Redemption 2 indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

RDR 2 İndir (PS4)
RDR 2 İndir (Xbox One)

1. RDR 2 Roleplay: Acımasız Bir Haydut

1. RDR 2 Roleplay: Acımasız Bir Haydut

Arthur Morgan kötü, kötü bir adam ve Red Dead Redemption 2’nin dünyası size bunu göstermenin birçok yolunu sunuyor. Bir haydut olarak oynamak istiyorsanız, cephaneyi yükleyin ve kimliğinizi gizlemek için bir maske bulundurun, çünkü çok sayıda düşmana sahip olacaksınız.

Bunlar iyi olmasa da bir plan yapmanıza yardımcı olur. Ama merak etmeyin gerçekten çok fazla bir şeye ihtiyacınız yok: sadece dünyayı gezmek, kasabaları ziyaret etmek ve yabancıları beklemek için size şans tanır. Sigara dumanına dikkat edin, soymak için olgunlaşmış bir kampı tercih edin ve en az bir trene binmeye çalıştığınızdan emin olun.

Eğer her kulübeye salça olursanız veya tek başına seyahat eden gezginleri tehdit ederseniz, yakın zamanda dağ gibi çalınmış parçalara sahip olabilirsiniz. Onları satmak için, Fence’lerin yerlerini öğrenin. Çok geçmeden bir altın dağın üzerinde oturuyor olacaksın.

Başlamanız için, Saint Denis’in doğusundaki kilit kutularını sessizce açabilmeniz için size bir kilit kırıcı satan bir fence var. Ayrıca vahşi ortamdaki kaçan mahkumlara dikkat edin. Onların zincirlerinin kilidini açın. Size kazançlı ev soygunları hakkında ipucu verebilirler.

Kasabalarda, dükkanların arkasındaki tehlikeli işletmeler için gözlerinizi açık tutun. Birini tespit ederseniz, dükkan sahibini tehdit edersiniz ve içeri girmenize izin verirler. Bulabileceğiniz en badass kıyafeti seçmek için genel mağazayı ziyaret ettiğinizden emin olun. Eğer sıkılırsanız, sadece bir tavernaya gidin ve birini dürtün. Yumrular uzun süre havada uçuşacaktır.

Yine de, maskeni elinize aldığınızdan ve yenilerini satın aldığınızdan emin olun. Ayrıca, suçunuzdan hemen sonra kanundan kaçının. Aksi takdirde New Hanover’ın tamamı sizin peşinizde olacaktır.

2. RDR 2 Roleplay: Kaşif Arthur

2. RDR 2 Roleplay: Kaşif Arthur

Vahşi Batı şaşkınlıklarla dolu ve oyunun başlangıcındaki vahşi doğaya doğru yürüyüşe hiç bir şey kalmadı. Red Dead Redemption 2’nin dünyası, kuzey batısındaki buzlu boğazlardan alçak ovalarına kadar gerçekten çarpıcı ve atınızın üzerindeyken bir sürü ekran görüntüsü bolluğuna sahiptir. Bazı muhteşem enstantaneler için sinematik kamerasına geçmek için trackpad/view düğmesini basılı tutmayı unutmayın.

Avlanma ve portatif kamplar sayesinde uygarlığı görmek zorunda kalmadan kendi başınıza mükemmel bir şekilde baş edebilirsiniz. Ve arkadaşların hakkında endişelenme, onlar sensiz iyiler. Seyahat ederken, bu ortamlara dalın ve tanıştığınız yabancılarla konuşun. Terk edilmiş bir binaya bakarsanız, etrafta dolaşın. Çünkü birçok ilginç mini hikayeyi gizlerler.

Gözünüzü hazine için dışarıda tutun. Nereye bakacağınızı gösteren çeşitli haritalar var. Başlamak için haritanın kuzey batı köşesindeki donmuş Cairn Gölü’nün yanındaki binayı ve Flathead İstasyonu’nun hemen batısındaki yabancıyı ziyaret edin.

Soğuğa karşı mücadele etmek için, bazı efsanevi hayvanları avlayın. Daha sonra bir tilki yüzünden yapılmış şapka gibi leşlerden bazı saçma kıyafetler üretmek için bir Trapper’ı ziyaret edin.

3. RDR 2 Roleplay: Usta Kumarbaz

3. RDR 2 Roleplay: Usta Kumarbaz

Red Dead Redemption 2’nin kumar oyunlarında, Poker, Blackjack, Five Finger Fileto ve Domino’lar vardır. Eğlenceli ve zordur. Seçtiğiniz masaya oturduğunuzda, farkında olmadan bir saat zaman harcamanız kolaydır. Bunu yaparken iyi para kazanabilirsiniz.

Öyleyse, neden işinizi Vahşi Batı’daki en iyi kumarbaz olmaya atamıyor sunuz? Bir şehre her gittiğinizde, en yakın mini oyuna gidin ve herkesi soyana kadar oynamayı bırakmayın. Ardından, bir sonraki masaya geçin: çoğu yerde birden fazla oyun var ve bunları da tren istasyonları gibi daha küçük yerlerde bulabilirsiniz.

Yavaşça bulabileceğiniz en iyi kumar şapkasını ele geçirmek için bir servet biriktirin. Poker yüzünüzü gizlemek için biraz korkutucu sakal bırakın.

4. RDR 2 Roleplay: Kamp ile İlgilenen Adam

4. RDR 2 Roleplay: Kamp ile İlgilenen Adam

Van der Linde Çetesinin çalışma tabanının sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak tam zamanlı bir iştir ve Rockstar’ın kamptaki yoğun işlere gösterdiği özen, işleri şaşırtıcı derecede eğlenceli hale getiriyor. Sabah ateşi yakmak için odun kesmek, tahıl torbaları almak ve atlar için saman almak, ödüllendirici, tuhaf bir hipnotik deneyimdir.

Öğle yemeği için biraz güveç, biraz kahve alın ve arkadaşlarınızla birlikte esintileri içinize çekin. Çok sayıda benzersiz sohbete karışacaksınız ve bu sohbetler, gezdiğiniz halkın geçmişini ortaya çıkarmaya yardımcı olacaktır.

Yahni yapmak et gerektirir ve bu da Vahşi Batı’da avlanmak anlamına gelir. Atınıza atlayıp yayınızı ve uygun avlanma yapabilmek için biraz iz sürme losyonunu alın. Ya da bir çubukla somon yakalamak için nehir başına doğru ilerleyin.

Ardından, gün batımı geldiğinde ve kampın kenarındaki artıkları terk ettikten sonra, bir çete poker oyununa katılın. Çetenin tüm parasını kazandığınızı, çaldığınızı, gün boyunca yollardakileri dolandırdığınızı anlatın.

Bunu haftalarca oyun içi zamanda yapabilirsiniz; çalışma, avcılık, sohbet etme ve çete arkadaşlarınızla kart oynama rutinine girebilirsiniz. Sonunda dışarı çıkmayı veya bazı hikaye görevlerini tamamlamayı isteyeceksin. Ama kamp hayatına ne kadar mutlu bir şekilde girebileceğinize şaşıracaksınız.

5. RDR 2 Roleplay: Kasabadaki Adam

5. RDR 2 Roleplay: Kasabadaki Adam

Red Dead Redemption 2’nin inanılmaz kasaba ve şehirlerini seveceksiniz. Hiçbiri özellikle büyük değil, ama onlar canlı hissettiriyor ve zaman geçirmek için bir neşe kaynağı. Konuşmak için egzantrik yabancılarla, kırıp döken kavgalarla, yenmek için blackjack masalarıyla ve bolca sıcak yemekle karşılaşacaksınız.

Şehir hayatına girmek istiyorsanız, her şeyi bırakın ve en yakın şehre gidin. Doğal olarak ortaya çıkacak görevler veya aktiviteler için keşif yaparak bir günü geçirin. Sürprizleri kaçırmanızı istemeyiz. Bu nedenle, yalnızca herkesle konuşmaktan ve duyduğunuz tüm konuşmaları dinlemekten korkmamanız gerektiğini söyleyeceğiz. Bu, oyunun en iyi anlarından bazılarına yol açacaktır.

Tabii ki, kasabadaki her erkeğin bir bölüme bakması gerekiyor, bu yüzden yeni kıyafetler için alışveriş yapmaya mağazalara gittiğinizden emin olun. Süslü bir paisley yelek ve bir yıkıcı şapka güzel bir dokunuş katabilir. Düzenli olarak yeni bir traş için berbere gidersiniz.

Bir şehirde işiniz bittiğinde, bir sonraki trene binin ve her birini ziyaret edene kadar hikayeyi tekrar başlatmayın. Biraz zaman alacak, ama deneyin.