RPG HellSign Steam’de Erken Erişime Geliyor

RPG HellSign Steam’de Erken Erişime Geliyor

HellSign

HellSign

Biraz kriptozooloji severseniz; Bigfoot avına Kuzey Amerika’da Nessie’yi bulmak ya da boş boş dolaşmak için çok mutlu olabilirsiniz. “Araştırmacı” aksiyon-RPG HellSign’ın bir ipucundan daha fazlası var, fakat bunu bilim (ya da sözde bilim) adına yapmak yerine, bu canavarları öldürmenin yollarını bulmaya çalışıyorsunuz. Yine de sorun değil; onlar da seni öldürmek istiyorlar.

HellSing sizi, ailenizi öldüren şeytani tazılar, dev örümcekler ve spektral dehşet gibi yaratıkları avlamak ve araştırmak için canavarlarla dolu bir kasabayı keşfetmeye gönderiyor. Bazı inleyen kardeşleri atın ve bir Chevy Impala’yı karıştırın. Ayrıca Supernatural bölümünüz var.

HellSign’ı diğer aksiyon-RPG’lerden ayıran, bahsedilen araştırmacı unsurdur. Kapıya tekme atmak ve av tüfeğinizle düzinelerce şeytanı ve hayaletleri uçurmak yerine, oldukça daha mantıklı görünmektedir. Canavarları avlamak, ipuçlarını takip etmek ve kitap okumak zorundasınız. Araştırma ve deneyim, onları yere koymanın en iyi yollarını size öğretecektir.

Oyunun fragmanına göz atabilirsiniz.

Ayrıca dikkati çeken şey, araştırma ve envanteriniz arasındaki etkileşimdir. Spooku seçerek, envanterinizde de görünen simgelerin eşlik ettiği zayıf yönleri kitabınızda görüntülenir. Hazır olduğunuzda, doğru silahları ve cephaneyi seçerek, tek tek ortadan kaybolur, savaşmaya hazır olduğunuzu onaylar.

HellSign 7 Kasım’da Steam‘de Erken Erişime Geliyor