Star Wars Outlaws’da yalnızca bir son olacak. Yaratıcılar kapsamlı bir itibar sistemi olduğunu doğruluyorlar.

Star Wars Outlaws’da yalnızca bir son olacak. Yaratıcılar kapsamlı bir itibar sistemi olduğunu doğruluyorlar.

Ubisoft, Star Wars Outlaws üzerindeki çalışmalarını yakın gelecekte tamamlamalı. Bu, 2024 yılında piyasaya sürülmeye hazırlanan Fransız şirketin son büyük projesi ve bu durumda oyuncular geniş bir senaryo bekleyebilirler, ancak her oyuncu aynı sona sahip olacak – bu yıldız Savaşları kanonuyla ilişkilidir.

Massive Entertainment’dan Julian Gerighty, Gamesradar röportajı sırasında, geliştiricilerin çok kapsamlı bir itibar sistemi geliştirdiklerini doğruladı çünkü bu, çeşitli suç sendikaları ile işbirliği yapmamıza izin verecek ve aldığımız kararlar kahramanımızın itibarını ciddi şekilde etkileyebilir.

Kay Vess, bir fraksiyonla işbirliği yaparak onların tanınması sağlayabilir, ancak aynı zamanda diğer bir grup suçluyla ilişkilerini kötüleştirebilir ve bu tüm hikayeye çok önemli bir etki yapacaktır.

Ubisoft hikaye oluştururken sadece bir sona odaklandı – “Evren kanonuna uyum sağlamak için” bilinçli bir şekilde yapıldı. Ancak yaratıcılar, finalin farklı olabileceğini ve her şeyin yaptığımız seçime bağlı olduğunu garanti altına aldılar.

Özellikle ahlak sistemi, alacağımız görevleri ve erişebileceğimiz konumları nasıl etkileyecektir – bir taraftan bir çete ile işbirliği yapmak bize yeni görevler almamızı sağlayacak, ancak diğer bir çete bizi takip edecek.

Oyuncular, Kay’ın “çiçek açan yeraltı dünyasını” keşfedeceği yeni dünyalara düzenli olarak girecekler ve bu dünya bize çeşitli turistik yerlere ve zorluklara erişim sağlayacaktır.

Star Wars: Outlaws’da sunulan her bir lokasyon, aslında başlangıç noktası haline gelen Kay’ın hikayesi için belirleyici öneme sahiptir. Daha sonra lokasyonları temaları ve sunulan oyun olanakları temelinde değerlendirdik ve her birinde yeni bir suçluya, Kay gibi, benzersiz ve ilginç durumlar sunacak sağlam ve gelişen bir yeraltı dünyası olduğundan emin olduk.

Julian Gerighty, “her bir lokasyonun oyunculara benzersiz bir deneyim, biyom ve hikaye sunacağını” ve itibar sisteminin büyük ölçüde hikayeye bağlı olduğunu doğruladı.